House of Fame: Αρνήθηκε να φορέσει το ρούχο που της έδωσε ο στυλίστας - «Εγώ έτσι δεν θα βγω»
Media

House of Fame: Αρνήθηκε να φορέσει το ρούχο που της έδωσε ο στυλίστας - «Εγώ έτσι δεν θα βγω»

House of Fame: Είδε το styling επάνω της και απογοητεύτηκε. 

Η πρώτη εβδομάδα για το House of Fame ολοκληρώνεται με τον ΣΚΑΙ να μην "παγώνει" το πρώτο Live της μουσικής ακαδημίας. Όπως έγινε γνωστό, η παραγωγή δεν είχε ολοκληρώσει τις εργασίες αλλά και τις τελευταίες λεπτομέρειες στο νέο πλατό, από το οποίο θα βγαίνουν τα Live show.

Έτσι οι συμμετέχοντες θα έχουν περισσότερο χρόνο προκειμένου να προετοιμαστούν σωστά ώστε να ικανοποιήσουν τους τέσσερις κριτές με την ερμηνεία τους.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Παρασκευή, 19/2 παρακολουθήσαμε το μάθημα styling των παικτών, με τον γνωστό στυλίστα, Al Giga να έχει φροντίσει για τα πάντα που αφορούσαν το styling των παιδιών για το πρώτο Live. Κάποιοι φάνηκαν ενθουσιασμένοι από τα ρούχα που δοκίμασαν, ενώ κάποιοι άλλοι απογοητεύτηκαν και φρόντισαν να το δείξουν.

Στην περίπτωση μάλιστα της Έλενας η αντίδρασή της ήταν έντονη. «Δεν μου αρέσει επάνω μου, εμένα δεν μου αρέσει. Κατ΄αρχάς, θα πέσω. Δεν υπάρχει περίπτωση. Εγώ δεν θα βγω έτσι. Ποτέ, είμαι απόλυτη. Δεν θα βγω. Όχι, ήθελα κάτι άλλο», είπε η Έλενα σχεδόν βουρκωμένη.

Δείτε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved