MasterChef 5: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την πρώτη ομαδική δοκιμασία
Media

MasterChef 5: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την πρώτη ομαδική δοκιμασία

MasterChef 5: Η στιγμή που ενόχλησε του κριτές και η ομάδα που τελικά τα κατάφερε!

Οι παίκτες του MasterChef 5 μετρούν λίγες μόλις ημέρες στο σπίτι του ριάλιτι, βάζοντας τα δυνατά τους στην κουζίνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πορεία τους στο παιχνίδι.

Και φέτος, οι διαγωνιζόμενοι χωρίζονται σε ομάδες, περνώντας από δοκιμασίες, αλλά και παρουσιάζοντας αργότερα τα πιάτα τους μπροστά τους κριτές.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συνάντησαν την Μπλε και Κόκκινη ομάδα στο πρώτο τους συμβούλιο για το MasterChef 5. Εκεί, οι τρεις κριτές σχολίασαν όλα όσα έγιναν στην ομαδική δοκιμασία, με τους παίκτες να μιλούν ήδη ανοιχτά για τη συνεργασία τους, αλλά και τα λάθη που προέκυψαν.

Η πιο δύσκολη στιγμή; Το πιάτο με το άψητο ψάρι που έφτασε μπροστά στους κριτές. Ανάμεσα στις παρατηρήσεις, υπήρξαν και θετικά σχόλια από την πλευρά των κριτών προς τις δύο ομάδες.

Στη συνέχεια ακολούθησε η διαδικασία της βαθμολογίας. Η ομάδα που θα συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς θα εξασφάλιζε και την πρώτη ασυλία για το MasterChef 5. Όσο για την ομάδα των ηττημένων, σύντομα θα ακολουθούσαν οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Δείτε ποια ομάδα κέρδισε στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved