MasterChef: Επικό! Τους είπαν ποιος θα τους μαγειρέψει και ρώτησαν "ποιος είναι αυτός;"
Media

MasterChef: Επικό! Τους είπαν ποιος θα τους μαγειρέψει και ρώτησαν "ποιος είναι αυτός;"

MasterChef: Η πιο επική στιγμή στο ριάλιτι μαγειρικής.

Δύσκολη η αποψινή βραδιά και μέσα στο βαρύ κλίμα με τις χαμηλές βαθμολογίες στην ομάδα που δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τους κριτές, ακούστηκε αυτή η ατάκα και «λυθήκαμε» στα γέλια.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Όπως και στους δυο προηγούμενους κύκλους του MasteChef η χαμένη ομάδα στην ομαδική δοκιμασία τίθεται σε ψηφοφορία και ορίζονται παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση ενώ οι νικητές της άλλης ομάδας, γευματίζουν με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Τώρα εύλογα μπορεί κι εσύ να αναρωτιέσαι ποιος είναι ο Γιάννης Αποστολάκης.

Έτσι λοιπόν και οι παίκτες της κόκκινης ομάδας μόλις ο Σωτήρης Κοντιζάς τους ανακοίνωσε πως θα τους μαγειρέψει ο Γιάννης Αποστολάκης, αναρωτήθηκαν «ποιος είναι αυτός;».

Δικαίως καθώς ο Γιάννης Αποστολάκης για μια ακόμη σεζόν είναι ένα βήμα πίσω ακόμη και από παίκτες, όπως αποδείχτηκε.

Για να λέμε βέβαια και του στραβού το δίκιο, σίγουρα οι παίκτες του φετινού κύκλου έχουν παρακολουθήσει τα προηγούμενα επεισόδια ωστόσο φαίνεται πως εκείνο το δεκάλεπτο που έβγαινε ο Γιάννης Αποστολάκης, μάλλον άλλαζαν κανάλι. Με το που ακούστηκε λοιπόν η επική αυτή η ατάκα «ποιος είναι αυτός», οι παίκτες «γονάτισαν» από τα γέλια.

Άλλον ίσως να περίμεναν, με κανένα αστέρι μισελέν ή ίσως κάποιον σεφ τέλος πάντων που θα ήταν ουσιώδης η συνεισφορά του.

Τους έλαχε λοιπόν ο Γιάννης Αποστολάκης και με αυτόν θα πορευτούν και μάλιστα φέτος ούτε καν σε κάποιο διάσημο εστιατόριο αφού λόγω της πανδημίας είναι κλειστά.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved