Media

House of Fame: Έπεσε το πρώτο φιλί στο σπίτι - Αυτοί είναι οι παίκτες που έρχονται κοντά

House of Fame: Σύντομα θα παρακολουθήσουμε το πρώτο φλερτ στο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ

Πρεμιέρα έκανε την περασμένη Δευτέρα το House of Fame. Το νέο μουσικό talent show του ΣΚΑΙ ξεκίνησε με τους συμμετέχοντες να συστήνονται στους τηλεθεατές, μέσα από τα βίντεο που είχε ετοιμάσει για εκείνους η παραγωγή.

Από νωρίς μάλιστα ξεκίνησαν τα πρώτα φλερτ με τον 22χρονο Στέφανο να δηλώνει εντυπωσιασμένος με την συμπαίκτριά του, Μαριάννα.

Η εκπομπή, Σου Κου Family παρουσίασε όλα τα νεότερα για το House of Fame αποκαλύπτοντας μάλιστα πως στη μουσική ακαδημία έπεσε και το πρώτο φιλί.

«Έχουμε ήδη το πρώτο φλερτ με τους δυο παίκτες, Μαριάννα και Στέφανο. Ο οποίος Στέφανος και σε συζητήσεις που έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες με τους φίλους του μέσα στο παιχνίδι, λέει για το πόσο πολύ του αρέσει αυτή η κοπέλα», είπε η Μαρία Αντωνά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε...

«Βλέπουμε τη Μαριάννα να είναι στην αρχή λίγα διστακτική, αλλά μετά αρχίζει να κολακεύεται. Αυτό που μπορούμε να πούμε και θα το δούμε και στα νέα επεισόδια, από τη νέα εβδομάδα, είναι πως οι δυο παίκτες, όχι μόνο ήρθανε αρκετά κοντά, αλλά έχουν δώσει και το πρώτο τους φιλί».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved