Elif: Η Σουρεϊγιά μιλάει στην Ελίφ για τη μητέρα της και η μικρή αναστατώνεται
Media

Elif: Η Σουρεϊγιά μιλάει στην Ελίφ για τη μητέρα της και η μικρή αναστατώνεται

Τι θα δούμε σήμερα, 22 Φεβρουαρίου, στη σειρά Elif;

Η Ιντζί και ο Εμιρχάν πηγαίνουν στο μαγαζί της Τουλάι. Ο Εμιρχάν είναι καλύτερα στη υγεία του αλλά η Ιντζί φαίνεται να έχει κρυώσει. Ο Εμιρχάν περιμένει τη μητέρα του αλλά εκείνη καθυστερεί και ο μικρός πηγαίνει στο σπίτι του Σαφάκ να ρωτήσει κάτι για τα μαθήματά του.

Ο Εμιρχάν λέει στον Σαφάκ πως η μητέρα του δουλεύει μέχρι αργά το βράδυ και δεν θέλει να την απασχολεί με τα μαθήματα του σχολείου γιατί είναι πολύ κουρασμένη. Η Σουρεϊγιά μιλάει στην Ελίφ για τη μητέρα της και η μικρή αναστατώνεται.

Η Σουρεϊγιά καταλαβαίνει πως έκανε λάθος να ξεκινήσει αυτή τη συζήτηση και αλλάζει θέμα για να φτιάξει το κέφι της Ελίφ.

Η Ζουλιντέ είναι στο πάρκο με τη Μελέκ. Της προσφέρει λίγα χρήματα για να τη βοηθήσει αλλά η Μελέκ δεν τα δέχεται. Η Ζουλιντέ της προτείνει να έρθει σπίτι της για να περάσει τη νύχτα αλλά η Μελέκ επιμένει να μείνει εκεί για να περιμένει την κόρη της.

Με έξυπνο τρόπο η Ζουλιντέ καταφέρνει να την πείσει να έρθει μαζί της. Στην αρχή η Ζουλιντέ σκέφτεται να περάσουν από το μαγαζί της Τουλάι αλλά σκέφτεται πως η κοπέλα είναι πολύ ταλαιπωρημένη και δεν θα έχει όρεξη για κουβέντα οπότε κατευθύνονται σπίτι της.

Ο Κερέμ δεν είναι ικανοποιημένος από τις απαντήσεις του Ταρίκ σε επαγγελματικά ζητήματα. Αν και λέει συνέχεια πως έχει πολλή δουλειά, ο Κερέμ ανακαλύπτει πως δεν έχει κάνει τίποτα για τη συνάντηση, που έχουν προγραμματίσει.

Ο Ταρίκ ρωτάει τη Βιλντάν αν έδωσε στη Ματσιντέ τα χάπια. Η Βιλντάν του λέει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο και επιπλέον πιστεύει πως κάτι τέτοιο είναι πολύ επικίνδυνο.

Ο Ταρίκ πιστεύει πως η Ματσιντέ δεν θα καταλάβει τίποτα. Η Ζουλιντέ και η Μελέκ τρώνε μαζί και η Ζουλιντέ της μιλάει για τον γιο της και το μαγαζί, που δουλεύει χωρίς όμως να αναφέρει ονόματα. Η Τουλάι αναρωτιέται που είναι η Ζουλιντέ.

Η Ιντζί θέλει να πάρουν τον Εμιρχάν σπίτι τους αν δεν έρθει να τον πάρει η μητέρα του. Η Τουλάι της λέει πως θα περάσουν πρώτα από το σπίτι του για να δουν αν είναι εκεί η Ζουλιντέ.

Η Τουλάι με την Ιντζί και τον Εμιρχάν πηγαίνουν στο σπίτι της Ζουλιντέ. Όταν τους ανοίγει, η Τουλάι τη ρωτάει αν συμβαίνει κάτι. Η Ζουλιντέ της απαντάει ότι όλα είναι καλά. Η Μελέκ είναι στο καθιστικό και κάνει έναν θόρυβο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved