Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε στο αγώνισμα επάθλου μετά τις νέες προσθήκες
Media

Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε στο αγώνισμα επάθλου μετά τις νέες προσθήκες

Survivor: Όσα έγιναν πριν και μετά το αγώνισμα των δύο ομάδων.

Λίγο πριν τα αγωνίσματα για τις ασυλίες, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για το έπαθλο φαγητού. Κανείς φυσικά δεν γνώριζε λίγες ώρες πριν, πως οι νέοι συμπαίκτες τους βρισκόταν καθ' οδόν προκειμένου να τακτοποιηθούν στις καλύβες τους.

Ο λόγος για τον 31χρονο Σάκη Κατσούλη, που είναι επιχειρηματίας και ποδοσφαιριστής, τον 37χρονο Γιώργο Ταβλαδάκη, οι οποίοι ανήκουν πλέον στην Μπλε ομάδα, αλλά και τη Χριστίνα Κεφαλά, γνωστή από το My Style Rocks.

Αργότερα ακολούθησε και μια διπλή άφιξη για την κόκκινη ομάδα. Ο λόγος για τον Παύλο Γαλακτερό και τη Νικολέτα Μαυρίδη.

Γνωρίστε τους νέους παίκτες...

Σε αναμμένα κάρβουνα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όταν αντίκρισε στο παιχνίδι τον νέο της συμπαίκτη, Σάκη Κατσούλη με τον οποίο στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι.

«Δηλαδή, συγγνώμη, θα κατεβαίνουμε τώρα στους αγώνες και όλα καλά; Θα τρώμε, θα κοιμόμαστε και όλα καλά και μια χαρά; Ο άλλος που έρχεται στο παιχνίδι και ξέρει ότι μέσα θα είναι η πρώην του και η νυν του, τι καραγκιόζης μπορεί να είναι», είπε αρχικά στην Άννα Μαρία και τον James, μη μπορώντας να πιστέψει τις εξελίξεις στο ριάλιτι.

Για την κόκκινη ομάδα, μια ατάκα - φωτιά προκάλεσε την ενόχληση της Ανθής Σαλαγκούδη, η οποία ακούει διαρκώς τους συμπαίκτες της να μιλούν για τον πατέρα της και τον υποτιθέμενο ρόλο πίσω από τη συμμετοχή της στο Survivor 4.

«Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν για τα συναισθήματά μου και για το πώς νιώθω... και αν νιώθω, λύπη, χαρά ή οτιδήποτε. Είναι που χρησιμοποιείται για ακόμα μια φορά ο πατέρας μου και η ιδιότητά του παλιά» ανέφερε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η ώρα του αγωνίσματος έφτασε. Ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τις ανανεωμένες ομάδες μετά τις νέες προσθήκες, καλωσορίζοντας έτσι με τη σειρά του τους νέους παίκτες.

Έπαθλο φαγητού και η τυχερή ομάδα θα είχε την ευκαιρία να απολαύσει το αγαπημένο τους ταχίνι. Κόκκινη ή Μπλε; Δες ποια ομάδα κέρδισε στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved