Media

Battle of the Couples: Κρίστη- Κώστας: Δείτε τους όταν της έκανε πρόταση γάμου στο The Voice

Battle of the Couples: H Κρίστη και ο Κώστας πρόκειται να μας απασχολήσουν κατά τη συμμετοχή τους στο νέο ριάλιτι του Alpha για ζευγάρια που ξεκινάει την ερχόμενη Πέμπτη, όμως αλήθεια, τους θυμάστε από προηγούμενη τηλεοπτική τους εμφάνιση όπου και πάλι είχαν κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας;

Γιατί εμείς θυμηθήκαμε πού τους είχαμε πρωτοδεί και είναι το The Voice όπου τότε συμμετείχε εκείνη, ως μέλος της ομάδας της Έλενας Παπαρίζου. Τότε το ζευγάρι ήταν μαζί μόλις έναν χρόνο και ο Κώστας δεν είχε διστάσει να αιφνιδιάσει την αγαπημένη του και ενώπιον του... Πανελληνίου να της κάνει πρόταση γάμου. Δείτε το βίντεο... ντοκουμέντο:

Σε ό,τι αφορά τώρα τη συμμετοχή τους στο Battle of The Couples, η Κρίστη και ο Κώστας έρχονται από τη Θεσσαλονίκη, είναι μαζί 3 χρόνια και συγκατοικούν τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Ο Κώστας έχει κάνει πολλές δουλειές μέχρι τώρα: από τεχνικός αγωνιστικών αυτοκινήτων μέχρι παραγωγός μουσικών events. Σε ένα event γνωρίστηκε με την Κρίστη, ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί εν ώρα εργασίας, όπως λέει και ο ίδιος.

Η Κρίστη έχει σπουδάσει αγγλική φιλολογία και μουσική, μιλάει 5 γλώσσες κι ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Το ζευγάρι μοιράζεται το ίδιο πάθος για τη μυθολογία, τη φιλοσοφία και την αυτοβελτίωση.

Η αγάπη του Κώστα για την Κρίστη είναι δυνατή. Από το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, παρά το γεγονός ότι της είχε κάνει δημόσια πρόταση γάμου στο The Voice αλλά κι από δηλώσεις που έχει κάνει ο Κώστας σχετικά με τον θεσμό του γάμου, φαίνεται ότι θα αργήσει ως γεγονός...


Κι οι δύο δεν ανέχονται τις αερολογίες και θεωρούν ότι ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Μπαίνουν στο Battle of the Couples και με το χρηματικό έπαθλο θέλουν να κάνουν τον Γύρο του Κόσμου με μια μεγάλη στάση στη λατινική Αμερική.
Θα είναι το Battle of the Couples ό,τι καλύτερο τους έχει συμβεί;

Όμως, για να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να φύγουν με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι! Η σχέση τους πρέπει να στηρίζεται σε 6 βασικά θεμέλια! ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ-ΑΦΟΣΙΩΣΗ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΣΥΝΕΓΑΣΙΑ-ΑΝΤΟΧΗ. Μόνον έτσι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις δοκιμασίες του BOTC, που στηρίζονται σε αυτά ακριβώς τα θεμέλια. Στη διάρκεια αυτής της περιπέτειας η Κρίστη και ο Κώστας όπως όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια, θα κάνουν συμμάχους κι εχθρούς, θα χαράξουν στρατηγική και θα καταλάβουν ότι στο τέλος μπορούν να στηριχθούν μόνον ο ένας στον άλλο!

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από τη στιγμή της πρότασης γάμου στο πλατό του The Voice:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved