Άγριες Μέλισσες: Η Ζωρζέτ δεν ήρθε για να φύγει τόσο γρήγορα! (photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Ζωρζέτ δεν ήρθε για να φύγει τόσο γρήγορα! (photos)

Άγριες Μέλισσες: Με τον παριζιάνικο αέρα της και την σχεδόν κοριτσίστικη ανεμελιά της, η Ζορζέτ εισέβαλε στο Λιαφάνι για να διεκδικήσει την καρδιά του Μελέτη, ευελπιστώντας οι δυο τους να χτίσουν ένα κοινό μέλλον.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου που την υποδύεται προσδίδοντας φινέτσα στην ερμηνεία της, μας εξηγεί τους λόγους που η Ζορζέτ αποφάσισε να επιστρέψει... στη βάση της, ενώ δεν αποκλείει να γυρίσει δριμύτερη και ακόμα πιο αποφασισμένη. Κάτι που σημαίνει ότι η Ζορζέτ έχει έρθει για να... μείνει! Διαβάστε τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της...

Η Ζορζέτ γοητεύτηκε αμέσως από τον Μελέτη όταν τον πρωτοείδε στο Παρίσι;

«Ναι αμέσως. Είδε μπροστά της έναν άνθρωπο πολύ διαφορετικό από τους χαρακτήρες που είχε συνηθίσει και αυτό την τράβηξε. Ήταν μπρουτάλ. Πολύ κλειστός τύπος και μοναχικός. Αυτά είναι τα στοιχεία που τη γοήτευσαν. Ίσως να ένιωσε ότι θα μπορούσε να τον..."ξεκλειδώσει"».

Τα αντίθετα έλκονται; Σε έναν βαθμό υπήρξε ανταπόκριση.

«Αυτό που τράβηξε τον Μελέτη στη Ζορζέτ είναι το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πλάσμα που τον έκανε χαρούμενο. Όταν την είδε στο Διαφάνι έδειξε να χάρηκε και "μαλάκωσε" η συμπεριφορά του. Όμως ο έρωτάς του δεν σβήνει για την Πηνελόπη».

Το σίγουρο είναι ότι η Ανέτ θα ήθελε πολύ να προκύψει σχέση ανάμεσα τους.

«Συμπαθεί τη Ζορζέτ και ξέρει ότι μόνο καλό θα έκανε στον γιο της το να είναι μαζί. Είναι της άποψης ότι οι δυο τους θα μπορούσαν να έχουν μέλλον. Για την ακρίβεια το ευχόταν».

Η Ζορζέτ είδε πως δεν έχει ελπίδες.

«Επειδή είναι διπλωματική από τη φύση της και με έναν τρόπο αντιλαμβάνεται και τις δύο πλευρές, καταλαβαίνει και τη θέση του Μελέ­τη. Ψυχανεμίστηκε πως η γυναίκα που είχε μπει στην καρδιά του είναι η Πηνελόπη. Ήταν ούτως ή άλλως ύποπτη η στάση της καθώς ξεπερνούσε τα όρια της απλής αντιπάθειας. Η Ζορζέτ το κατάλαβε. Βέβαια όλες οι γυναίκες που είναι ερωτευμένες κάποια στιγ­μή όταν βρίσκονται στο ίδιο περιβάλλον έρχονται σε ρήξη και συνέβη το ίδιο κι εδώ».

Η Ζορτζέτ επέλεξε να φύγει.

«Έκανε αυτό που ήταν καλύτερο και για τους δύο. Δεν παραιτήθηκε. Απλά ξέρει να δικαιολογεί τις καταστάσεις και για το κοινό καλό αποφάσισε να εγκαταλείψει το Διαφάνι».

Πάντως δεν είναι άνθρωπος των διενέξεων.

«Ούτε των διενέξεων ούτε των πίσω κειμένων. Είναι ευθύς, καθαρός χαρακτήρας και το δείχνει με τη στάση της. Και για την περίπτωση του Νικηφόρου, τον οποίο γνώριζε από τα χρόνια που εκείνος ήταν στο Παρίσι, είπε τη γνώμη της. Τον νοιάζεται και γι' αυτό προσπάθησε να καταλάβει πού οφείλεται η αλλαγή του και γιατί είναι δυστυχισμένη η Ασημίνα. Δεν θα μπορούσε να μην πει ελεύθερα αυτό που σκέφτεται. Άλλωστε το πατριαρχικό πρότυπο που κυριαρχεί στο Διαφάνι δεν συνάδει με τις αντιλήψεις της γενικότε­ρα. Όλα αυτά βέβαια πάντα με ευγένεια και χωρίς να θέλει να δημιουργήσει θέματα. Στόχος της είναι να γίνονται τα πράγματα καλύτερα, θεωρώ πως όλοι οι χαρακτήρες της σειράς είναι ανθρώπινοι και αναγνωρίσιμοι. Αυτή είναι και η επιτυχία των Άγριων μελισσών. Αποτυπώνουν πολύ καθαρά μια εποχή για την οποία κάποιοι έχουν ακούσματα και άλλοι βιώματα».

Η Ζορζέτ θα επιστρέψει στη σειρά;

«Είναι πολύ πιθανό να την ξαναδούμε. Βέβαια η από­φαση αυτή ανήκει στους συγγραφείς, τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη. Έχω πάντως την αίσθηση ότι δεν ήρθε για να φύγει τόσο γρήγορα».

Αν και οι εποχές είναι, δύσκολες, γίνονται προσπάθειες στο θέατρο, όπως και με την παράστα­ση «Φεγγάρι από χαρτί».

«Παρουσιάσαμε live streaming από το θέατρο Rex σε συνεργασία με το Εθνικό θέατρο τη μουσική παρά­σταση των Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου, "Φεγγάρι από χαρτί", σε σκηνοθεσία των ιδίων. Κανονίζονται και νέα πράγματα και ευχόμαστε όλοι να πραγματοποιηθούν γρήγορα».

Πηγή: TV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved