Μαρία Μπεκατώρου: Η ατάκα της για το τηλεοπτικό της μέλλον στον ΑΝΤ1, που θα συζητηθεί!
Media

Μαρία Μπεκατώρου: Η ατάκα της για το τηλεοπτικό της μέλλον στον ΑΝΤ1, που θα συζητηθεί!

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στην εκπομπή, Happy Day για τις αναβολές της πρεμιέρας του YFSF λόγω κορονοϊού και αποκάλυψε αν έχει κάνει συζητήσεις για να συνεχίσει και του χρόνου  στον ANT1.


H Μαρία Μπεκατώρου τόνισε: «Χάρηκα πάρα πολύ όταν μου είπαν ότι θα επιστρέψουμε. Όταν μου είπαν ότι θα είναι η All Star εκδοχή, εκεί είναι που δεν το πίστεψα. Χαίρομαι πάρα πολύ. Μέχρι να μπω στο πλατό δεν το είχαμε συνειδητοποιήσει με τις πολλές αναβολές, αλλά όλα καλά. Με έπιασε μια ανησυχία, γιατί εκεί που λες ότι είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις, κάτι γίνεται. Οπότε έχουμε καταλάβει όλοι μας ότι όλα δεν είναι και τόσο μακριά».

Ζητά συμβουλές από τον Τάκη Ζαχαράτο; Η Μαρία Μπεκατώρου είπε: «Από τότε που ήμασταν μαζί στο YFSF ζητούσα τη συμβουλή του για τις εμφανίσεις μου. Τον έπαιρνα τηλέφωνο για να τον συμβουλευτώ σε πολλά πράγματα και αποφάσεις στη ζωή μου»


Όσον αφορά στο τηλεοπτικό της μέλλον, η Μαρία Μπεκατώρου ανέφερε: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει του χρόνου το Still Standing. Δεν το ξέρω, δεν είμαι σίγουρη και γι’ αυτό δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με το κανάλι για του χρόνου. Τα νούμερα τα κοιτάω. Όχι σε βαθμό εμμονής, αλλά τα παρακολουθώ».

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved