Happy Day: Ένταση on air για τον Λιγνάδη – Ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο
Media

Happy Day: Ένταση on air για τον Λιγνάδη – Ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο

Απίστευτη ένταση στον αέρα της εκπομπής Happy Day ανάμεσα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον συνήγορο του Δημήτρη Λιγνάδη, τον Αλέξη Κούγια!

Αρχικά ο συνήγορος υπεράσπισης του σκηνοθέτη και ηθοποιού ανέφερε: «Δεν έχω στα χέρια μου τη δικογραφία. Θα την παραλάβω στις 10 και μισή, θα τη μελετήσω και θα έχω μια ολοκληρωμένη άποψη για τα στοιχεία πάνω στα οποία οικοδομήθηκε η κατηγορία εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη. Έχω επικοινωνήσει και έχω μόνο την άποψη του κυρίου Λιγνάδη. Έχω την άποψη για τους δυο φερόμενους ως βιασθέντες και για τη φερόμενη ως σημαντική μάρτυρα. Αν είναι αλήθεια όλα όσα μου έχει πει θα υπάρξει…»!

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε τον Αλέξη Κούγια: «Ο ίδιος αμφισβητεί τις μαρτυρίες; Εσείς με την εμπειρία που έχετε θεωρείτε πιθανόν να συνεννοήθηκαν διαφορετικοί άνθρωποι μεταξύ τους για διαφορετικά περιστατικά σε διαφορετικές χρονικές στιγμές για να τον διασύρουν;»!

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Ο κύριος Λιγνάδης είναι ένας αριθμός. Ο στόχος είναι η κυρία Μενδώνη και η κυβέρνηση»!

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι τόνοι ανέβηκαν και ο ποινικολόγος ζήτησε μην τον διακόπτει όταν μιλά!

Και υπογράμμισε ο Αλέξης Κούγιας: «Αν είναι αλήθεια αυτά που μου είπε, τότε όταν η υπόθεση φθάσει στα δικαστήρια θα καταλάβετε ποια είναι η αλήθεια» και πρόσθεσε: «Η θέση μου είναι απόλυτη. Ο Λιγνάδης είναι στη μυλόπετρα γιατί στόχος είναι η Μενδώνη και η κυβέρνηση».

Και η ένταση κορυφώθηκε με τον Αλέξη Κούγια να ρωτά την παρουσιάστρια: «Γνωρίζετε τη δικογραφία; Γνωρίζετε την προσωπικότητα αυτών που καταγγέλλουν; Πώς παίρνετε θέση; Επειδή πρέπει να πάω στο δικαστήριο τα ξαναλέμε» και έκλεισε το τηλέφωνο στον αέρα της εκπομπής!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved