Υπόθεση Λιγνάδη:Η κατάθεση της 40χρονης:«Ένα από τα ανήλικα θύματά του έκανε απόπειρα αυτοκτονίας»
Media

Υπόθεση Λιγνάδη:Η κατάθεση της 40χρονης:«Ένα από τα ανήλικα θύματά του έκανε απόπειρα αυτοκτονίας»

Υπόθεση Λιγνάδη: Στο φως της δημοσιότητας η κατάθεση της 40χρονης γυναίκας που «καίει» τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, Δημήτρη Λιγνάδη!

Η μάρτυρας – κλειδί δηλώνει ότι διατηρούσε ερωτική αλλά και φιλική σχέση με τον κατηγορούμενο από το 2000 μέχρι και το 2016.

Στο Πρωινό, ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε ένα απόσπασμα από την κατάθεση της γυναίκας στην υπόθεση Λιγνάδη.

Η μάρτυρας τόνισε μεταξύ άλλων ότι κατά τη διάρκεια που συναντούσε τον Λιγνάδη στο σπίτι του, έβλεπε να τον επισκέπτονται διάφορα ανήλικα άτομα και υπογράμμισε ότι ένα από αυτά, ηλικίας 16-17 ετών είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Και αναφέρει ότι ο Λιγνάδης αυτό το παιδί τότε, το είχε φέρει τον Αύγουστο του 2004 στην Πάρο, όταν και την επισκέφθηκε: «Μάλιστα την ίδια ημέρα που έφθασαν ήρθε με το ανήλικο παιδί να με δει σε μια ερημική παραλία που ήμουν μαζί με τα ξαδέλφια μου και εκεί έκανε γυμνός μπάνιο μαζί με τον ανήλικο, ενώ τα ξαδέλφια μου έφυγαν γιατί δεν τους άρεσε το θέαμα. Εγώ έμεινα με μια φίλη και τότε κατάλαβα ότι τσακώθηκε ο Λιγνάδης με τον ανήλικο πάρα πολύ. Μετά από λίγο ο ανήλικος μου εκμυστηρεύθηκε ότι δεν είναι 19 ετών όπως τον παρουσίαζε ο Λιγνάδης αλλά μόνο 16-17 ετών και πάει ακόμη σχολείο. Μετά από αυτό ένιωσα αποτροπιασμό».

Και η γυναίκα τόνισε ότι το 2007 που τον συνάντησε ξανά στο σπίτι του, ο Λιγνάδης ήταν στο σπίτι του με ένα παιδί, την πήγε στο δωμάτιο όπου γδύθηκε και της ζήτησε να κάνουν έρωτα αλλά… έπρεπε να συμμετέχει και ο νεαρός που ήταν έξω στο σαλόνι… Η γυναίκα έφυγε από το σπίτι του.

Όπως ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός στο Πρωινό, η μάρτυρας κλειδί, το 2016 επικοινώνησε με τον Λιγνάδη ο οποίος της είπε ότι είναι ερωτευμένος και της έδωσε να μιλήσει με ένα παιδί και τότε η γυναίκα σοκαρισμένη του είπε: «είσαι παιδόφιλος και δεν θέλω καμία επαφή μαζί σου…» και εκείνος αργότερα την απείλησε…

Δείτε όλα όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός στο πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved