Άγριες μέλισσες: Η τιμωρία του Βόσκαρη θα είναι αντάξια των εγκλημάτων του
Media

Άγριες μέλισσες: Η τιμωρία του Βόσκαρη θα είναι αντάξια των εγκλημάτων του

Άγριες μέλισσες:  Ο Νο1 κακός της TV σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλους και για όλα!

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο μισητός Βόσκαρης στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, ήταν καταιγιστικός και αποκαλυπτικός για το σίριαλ που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές!

Αν και ως ηθοποιός μπήκε στο πετσί του ρόλου, ως άνθρωπος χαίρεται που πλησιάζει το τέλος του αδίστακτου βασανιστή και βιαστή της Ελένης και άλλων γυναικών. «Χαίρομαι που ήδη έχει ξεκινήσει και σιγά σιγά θα κορυφώνεται η πτώση του. Γιατί η τιμωρία του θα είναι αντάξια των εγκλημάτων που διέπραξε. Για μένα, όμως, ο Βόσκαρης είναι βαθιά σαδιστής. Αυτός ο άνδρας ερεθίζεται με το να προκαλεί πόνο στους άλλους» είπε ο καταξιωμένος ηθοποιός, ενώ, αναφορικά με το πώς κατάφερε να τον υποδυθεί με τόση επιτυχία, ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε πως πάτησε στο εξαιρετικό κείμενο της σεναριογράφου Μελίνας Τσαμπάνη.

«Είπα στη Μελίνα πριν από λίγες ημέρες πως μου έγραψε έναν χαρακτήρα ολοζώντανο πάνω στο χαρτί. Για αυτό λειτούργησε τόσο δυναμικά πάνω μου. Δομημένος άψογα σε λόγια και σε πράξεις. Δεν έχω συναντήσει στη ζωή μου τέτοιον αρρωστημένο άνθρωπο για να τον αντιγράψω. Αρα, πιστά ακολουθώ τον ρόλο. Δεν χρειάστηκε να τον φανταστώ, διαβάζω τη σκέψη του» εξομολογήθηκε ο αντιστάρ της τηλεόρασης και του θεάτρου!

Όσο για το πώς αντιδρούν οι φίλοι, η οικογένειά του και η σύζυγός του όταν αναποδογυρίζει τραπέζια, φωνάζει και βρίζει στο σίριαλ, ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε:

«Μεγάλοι άνθρωποι είναι – καταλαβαίνουν. Χαίρονται με την επιτυχία της σειράς. Η πλάκα είναι με τον γιο μου. Πάει στο δημοτικό. Μου λέει καμιά φορά που μπορεί να δει το σίριαλ, αν και είναι αργά για αυτόν, γιατί πάνω από όλα το σχολείο, “ρε μπαμπά τι κακιασμένος είναι αυτός ο Βόσκαρης; Πολύ κακός άνθρωπος. Εμένα μου αρέσουν οι καλοί”. Ο μικρός καταλαβαίνει το κακό από το κακό. Είναι στη φύση του ανθρώπου»!

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, όμως, κόντρα στον ρόλο του, εξομολογήθηκε πως ο χαρακτήρας που του αρέσει πάρα πολύ στο σίριαλ είναι αυτός της Λενιώς:

«Μου αρέσει ο δυναμισμός της και η ανάγκη της για να επικρατήσει το δίκιο. Μου αρέσει το άλλο άκρο του Βόσκαρη με λίγα λόγια (γέλια)… Είναι ένας καλογραμμένος ρόλος, μια ηρωίδα με ιδανικά, αξίες, καθαρή, τσακισμένη από τη μοίρα, αλλά αγωνίστρια. Με έχει συγκινήσει η Μαρία Κίτσου σ’ αυτόν τον ρόλο. Λαμπρή ηθοποιός. Σ’ αυτό το σίριαλ παίζουν γενικότερα ηθοποιοί που κοσμούν το ελληνικό θέατρο».

Πώς, όμως, τον αντιμετωπίζει ο κόσμος στον δρόμο;

«Δεν κυκλοφορώ πολύ, όπως και όλοι μας βέβαια τώρα με την καραντίνα και τον κορονοϊό. Και με τις μάσκες είναι λίγο δύσκολο να με αναγνωρίσουν» είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης και συνέχισε: «Έχω βρεθεί σε φαρμακείο, σε σούπερ μάρκετ, και ο κόσμος δεν με έχει αντιμετωπίσει ποτέ χυδαία. Αντιθέτως, μου έχει δείξει την αγάπη του. Δεν με έχουν ταυτίσει με τον ρόλο, και ευτυχώς. Σε γενικές γραμμές, μου λένε “ΟΚ, υποδύεστε έναν κακό, αλλά εμείς σας αγαπάμε”. Μου λένε συνήθως “είστε ένας γοητευτικός κακός”». Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε, όμως, και για όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο τις τελευταίες εβδομάδες, με το τσουνάμι βιασμών, σεξουαλικών παρενοχλήσεων και κατάχρησης εξουσίας, σύμφωνα με την Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved