Elif: Η Ιντζί βλέπει την Μελέκ και τρέχει να την προλάβει αλλά εκείνη εξαφανίζεται
Media

Elif: Η Ιντζί βλέπει την Μελέκ και τρέχει να την προλάβει αλλά εκείνη εξαφανίζεται

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Η Ζουλιντέ αποφασίζει να μην πει τίποτα στην Τουλάι για τη γυναίκα που φιλοξενεί και να λύσει μόνη αυτό το πρόβλημα. Η Ζουλιντέ πηγαίνει στην αστυνομία αλλά δεν μπορούν να τη βοηθήσουν αφού δεν γνωρίζει καν το όνομα της γυναίκας.

Οι αστυνομικοί της λένε πως μπορούν να τη μεταφέρουν σε ίδρυμα αλλά η Ζουλιντέ τους λέει πως δεν χρειάζεται.

Η Ζουλιντέ δεν ξέρει τι να κάνει. Καταλαβαίνει πως η Μελέκ αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φοβάται μήπως κάνει κακό στον Εμιρχάν. Η Μελέκ νομίζει πως ακούει τη φωνή της Ελίφ και βγαίνει έξω.

Η Ιντζί τη βλέπει και τρέχει να την προλάβει αλλά η Μελέκ εξαφανίζεται. Η Ιντζί πηγαίνει αμέσως στο μαγαζί και λέει τα νέα στην Τουλάι. Η Τουλάει σκέφτεται πως η μικρή είναι αδύνατον να είδε τη Μελέκ γιατί είναι νεκρή. Πιστεύει πως η Ιντζί είδε κάποια που έμοιαζε με τη Μελέκ.

Η Ιντζί όμως επιμένει και θέλει να της δείξει τη Μελέκ. Η Μελέκ είναι στο δρόμο και ψάχνει την κόρη της. Η Ματσιντέ νιώθει καλύτερα αλλά είναι ακόμα στο κρεββάτι. Ο Ταρίκ λέει στη Βιλντάν να εκμεταλλευθεί την κατάσταση και να της δώσει τα χάπια. Η Βιλντάν είναι σε δίλημμα.

Η Σουρεϊγιά και η Ελίφ επισκέπτονται τη Ματσιντέ. Ο Βεϊσέλ συναντάει τη Λεμάν και της δίνει έναν φάκελο με χρήματα. Κατάφερε να μαζέψει όλα τα ενοίκια. Η Λεμάν ενθουσιάζεται γιατί είναι η πρώτη φορά που στο τέλος του μήνα έχει πάρει όλα τα ενοίκια. Η Παρλά επιστρέφει από το ταξίδι της και πηγαίνει αμέσως στην έπαυλη για να μάθει νέα για τον Κερέμ και τη σχέση του με τη Σουρεϊγιά. Η Χουμεϊρά τη διαβεβαιώνει πως είναι απλά παιδικοί φίλοι.

Η Ιντζί είναι αναστατωμένη επειδή η Τουλάι δεν πιστεύει πως είδε τη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ σκέφτεται μήπως είναι ώρα να πουν την αλήθεια στην Ιντζί για τον
θάνατο της Μελέκ, του Γιουσούφ και της Ελίφ. Η Ζουλιντέ παίρνει τον Εμιρχάν μαζί της στο μαγαζί γιατί δεν θέλει να τον αφήσει μόνο με τη Μελέκ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved