House of Fame: Έφτασε η ώρα του… makeover των σπουδαστών!
Media

House of Fame: Έφτασε η ώρα του… makeover των σπουδαστών!

House of Fame: Σαν διασημότητες θα νιώσουν οι διαγωνιζόμενοι στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame La Academia αφού ο Beauty Expert Παντελής Τουτουντζής και η ομάδα του αναλαμβάνουν να… βγάλουν τον σταρ από μέσα τους! 

Το μάθημα έχει σκοπό να δείξει στους σπουδαστές πως τίποτα δεν είναι τυχαίο στην καριέρα ενός μεγάλου καλλιτέχνη αφού πίσω από κάθε μεγάλο αστέρα βρίσκεται μία ομάδα την οποία εμπιστεύεται τυφλά.

Ο Beauty Expert της Ακαδημίας επιλέγει τέσσερις μαθητές και τους αλλάζει το look στηριζόμενος στο στιλ τεσσάρων διασημοτήτων του εξωτερικού. Στη συνέχεια ο φωτογράφος Μιχάλης Τσίτας αναλαμβάνει να τους φωτογραφήσει για το εξώφυλλο ενός υποθετικού πρώτου τους άλμπουμ.

Ο Obi, ο Γιάννης, η Κόνη και η Πηνελόπη βλέπουν την εικόνα τους να αλλάζει και να γίνονται αντίστοιχα Weeknd, Mac Miller, Miley Cyrus και JLO. Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος και ένα makeover από τα τέσσερα ξεχωρίζει και ψηφίζεται ως το καλύτερο.

Ωστόσο η Βένια και η Χρύσα δεν δέχονται αδιαμαρτύρητα τα λεγόμενα του Παντελή Τουτουντζή χαρακτηρίζοντάς τον πολύ αυστηρό.

Αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση του Beauty Expert της Ακαδημίας καθώς ο Παντελής Τουτουντζής θα επιστρέφει στο House of Fame με στόχο να φέρει στην επιφάνεια την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Δείτε εδώ ένα απόσπασμα του επεισοδίου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved