YFSF All Star: Η εντυπωσιακή έναρξη και οι αλλαγές του Show
Media

YFSF All Star: Η εντυπωσιακή έναρξη και οι αλλαγές του Show

Μετά από δύο αναβολές στην πρεμιέρα, το αγαπημένο YFSF, επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στη νέα του YFSF All Star version. 

Τι θα πει αυτό; Ότι το Your Face Sounds Familiar σε αυτή του την εκδοχή φιλοξενεί 10 υπερταλαντούχους παίκτες που πέρασαν από την σκηνή του τα προηγούμενα χρόνια και ξεχώρισαν ανεξάρτητα από το αν τελικά ανακυρήχθηκαν νικητές.

Καλλιτέχνες που πραγματικά αγάπησαν το project και το να επιστρέψουν στην σκηνή του και τις μεταμφιέσεις του ήταν για εκείνους τεράστια χαρά. Και πιστέψτε μας. Καθώς παρακολουθήσαμε τόσο την προετοιμασία τους, όσο και τις εμφανίσεις που θα δείτε σήμερα, αυτό φαίνεται.

Και οφείλουμε να σας πούμε πως το YFSF δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο, ούτε στις πρόβες που προηγούνται της εγγραφής, ούτε την ημέρα των γυρισμάτων του που για τους συμμετέχοντες ξεκινάει από τις 10 το πρωί και ολοκληρώνεται αργά τη νύχτα.

Σε μεγάλα κέφια η παρουσιάστρια του show Μαρία Μπεκατώρου δεν έβλεπε την ώρα να ξεκινήσει και για εκείνη ήταν extra bonus πως στα στούντιο ΚΑΠΑ 2 που γυρίζεται το YFSF All Star, κάνει γυρίσματα η κολλητή και κουμπάρα της Υβόννη Μπόσνιακ που λόγω των συνθηκών είχε να δει πολύ καιρό. Σαν μικρά παιδιά έκαναν και οι δύο όταν αντίκρυσαν η μία την άλλη και τις καταλαβαίνουμε.

Να σημειώσουμε εδώ πως όλοι όσοι εισέρχονται στον χώρο πρώτα περνάνε από covid test στην είσοδο και περιμένουν τα αποτελέσματα για να πάρουν το πράσινο φως και να περάσουν εντός.

Υπέρλαμπρη η Μαρία Μπεκατώρου με ένα εντυπωσιακό φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη, δεν σταματούσε να χαμογελάει πλατιά. Η νέα κριτική επιτροπή που αποτελείται από δύο μέλη που έχουν ξανακαθίσει σε αυτές τις θέσεις, την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Τάκη Ζαχαράτο και δύο πασίγνωστους καλλιτέχνες, τον Κωστή Μαραβέγια και τον Μιχάλη Ρέππα, δείχνει να έχει βρει ήδη ρυθμό.

Το κέφι περισσεύει και το γέλιο είναι άφθονο. Η ψηφοφορία, λόγω All Star και συνθηκών έχει κάποιες μικρές αλλαγές, οι κριτές πια δεν ξεκινούν την βαθμολογία τους από το 3, αλλά έχουν στη διάθεσή τους να μοιράσουν από δύο 7άρια, δύο 8άρια, 2 9άρια, 10άρια και από ένα 11 και 12. Ενώ καθώς δεν υπάρχει φυσικά κοινό στο στούντιο, το κοινό παρακολουθεί μέσω zoom και ψηφίζει από εκεί την αγαπημένη του εμφάνιση. Ακόμα και οι 10 συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα κατά την διάρκεια των 14 εμφανίσεών τους να επιλέξουν να ξανακάνουν μια μεταμφίεση -όποια θέλουν οι ίδιοι- που είχαν κάνει στις εμφανίσεις τους στο YFSF τα προηγούμενα χρόνια.

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved