Survivor: Ο σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη την έκανε unfollow
Media

Survivor: Ο σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη την έκανε unfollow

Το Πρωινό αφού σχολίασε τα τρυφερά στιγμιότυπα της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη στο survivor στη συνέχεια έκανε μία… αποκάλυψη!

Πολύ κοντά φαίνεται πως έχουν έρθει ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία οι οποίοι δεν έχουν κρύψει ότι έχουν γίνει δύο πολύ καλοί φίλοι.

Μία σχέση που μπήκε στο στόχαστρο των συμπαικτών τους και ειδικά σε εκείνο του Αλέξη Παππά που την προηγούμενη εβδομάδα είχε κατηγορηθεί για ανήθικη συμπεριφορά επειδή είχε εξαφανιστεί για πάνω από έξι ώρες με τον Χρήστο Σταμούλη. Κάτι για το οποίο τιμωρήθηκαν από την παραγωγή.

Ο Αλέξης σχολίασε το πόσο κοντά έχουν έρθει, αφήνοντας υπονοούμενα στην Άννα Μαρία για την ηθική της, θυμίζοντάς της πως έξω από το παιχνίδι, στην Ελλάδα την περιμένει ο σύντροφός της, ο Άκης και της είπε ευθέως πως αυτό που κάνει με τον Νίκο δεν είναι και τόσο... ηθικό. Σχολιασμός που έκανε την Άννα Μαρία να ξεσπάσει σε κλάματα καθώς θεώρησε πως ήταν πραγματικά άδικο για εκείνη όλο αυτό που άφησε να εννοηθεί.

Σήμερα η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι είδε ένα story στο Instagram της Soulaglamorus που αναφέρει ότι πια ο αγαπημένος της δεν ακολουθεί την Άννα Μαρία Βέλλη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved