Μπέσυ Μάλφα: Λύγισε on air: «Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω»
Media

Μπέσυ Μάλφα: Λύγισε on air: «Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Η Μπέσυ Μάλφα ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και συγκινημένη για όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος μίλησε για τις καταγγελίες για παρενόχληση και κακοποίηση.

Η Μπέσυ Μάλφα είπε αρχικά: «Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, είμαι ταραγμένη, αλλά από την άλλη αισθάνομαι ότι έρχεται ένα φως και ότι όλοι πρέπει να αγωνιστούμε για αυτό…»!

Και συνέχισε με τρεμάμενη φωνή: «Εκείνο που με παραλύει είναι η παιδοφιλία. Είμαι πολύ ταραγμένη. Με επηρεάζει ως πολίτη, ως γυναίκα, ως άνθρωπο, ως ηθοποιό, ως μητέρα…».

Και τόνισε: «Υπήρχαν κάποιες φήμες αλλά δεν μπορούσες να το πιστέψεις. Έχω ακούσει πολλά για πολλούς ακόμα και για μένα. Δεν μπορώ να πιστέψω κάτι αν δεν μου το πουν πολλοί. Παρόλα αυτά ήμουν επιφυλακτική στις συνεργασίες με κάποιους ανθρώπους. Μετράει η ποσότητα σε αυτές τις περιπτώσεις…»!

Τι απάντησε στην ερώτηση αν έχει δεχθεί η ίδια σεξουαλική παρενόχληση; Η ηθοποιός τόνισε: «Η απάντηση είναι όχι, ναι, δεν ξέρω, δεν θυμάμαι, δεν είμαι έτοιμη να σου πω. Μπορεί να το πάρω στον τάφο μου. Το θέμα δεν είναι αυτό αλλά αυτοί που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν. Θέλει τεράστια δύναμη…»

Και υπογράμμισε: «Θέλει πάρα πολλή δύναμη να εκτεθείς και να εκθέσεις έναν άνθρωπο. Οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό είναι ήρωες».

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved