YFSF All Star: Dancing Queen με επικές ατάκες η Μπέτυ Μαγγίρα
Media

YFSF All Star: Dancing Queen με επικές ατάκες η Μπέτυ Μαγγίρα

Την "κρυάδα" της πρώτης εμφάνισης στη σκηνή του νέου YFSF All Star, είχε η Μπέτυ Μαγγίρα

Φυσικά αυτό δεν την πτόησε καθόλου. Αν και όπως όλοι οι συμμετέχοντες βρισκόταν στο στούντιο από το πρωί (για τις τελικές πρόβες αλλά και τα γυρίσματα του "ασανσέρ"), η Μπέτυ είχε κέφια.

Φυσικά και οι μεταμορφώσεις είναι το στοιχείο της αφού στο παρελθόν έκαναν και τέτοιου είδους show με την αδερφή της Ματθίλδη και αγαπούν και οι δύο το project του YFSF, πολύ. Πέραν αυτού φυσικά το 2014 έφτασε στον ημιτελικό του εν λόγω show ως Lisa Minelli ενώ είχε εντυπωσιάσει και με άλλες της εμφανίσεις τότε, όπως εκείνη της Dana international.

Πόσο μάλλον όταν η πρώτη της "αποστολή" ήταν, θα λέγαμε, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της. Βλέπετε η Μπέτυ έγινε Deee Lite, και με σούπερ πολύχρωμη ψυχεδελική φόρμα τους ξεσήκωσε όλους.

Κι ας πήγε να χάσει την ισορροπία της στο ξεκίνημα του act, καθώς η πλατφόρμα στην οποία έπρεπε να ανεβεί και να χορέψει δεν ήταν σταθερή. Δεν το έχασε καθόλου και το απόλαυσε.

Όπως απολαύσαμε και όλοι τις επικές ατάκες και το άφθονο χιούμορ που ακολούθησε μετά το τέλος της εμφάνισής της τόσο με την παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, όσο και με την κριτική επιτροπή του YFSF. Τρελό γέλιο, λέμε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved