YFSF All Star: Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε ως sexy Shakira
Media

YFSF All Star: Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε ως sexy Shakira

Και ναι, είναι γεγονός, η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε στη σκηνή του YFSF.

Και η παρουσία της είναι ανάμεσα σε πολλά που κάνουν το YFSF All Star μοναδικό. Εξαιρετικές εμφανίσεις από παίκτες που αγαπήσαμε στην πορεία των χρόνων του show.

Και η Κατερίνα είναι σίγουρα ανάμεσα στους συμμετέχοντες που ξεχώρισαν και μια από τις πιο πρόσφατες συμμετοχές αφού το Your Face Sounds Familiar που πήρε μέρος έγινε μόλις πριν από 2 χρόνια, το 2019. Και η Κατερίνα Στικούδη ήταν και ανάμεσα στους φιναλίστ του τελικού. Και μας χάρισε acts που ξεχώρισαν όπως η μεταμόρφωσή της σε Ελεονώρα Ζουγανέλη ή η αξέχαστη μεταμφίσεσή της σε Alice Cooper.

Η Κατερίνα Στικούδη όμως είναι μια σέξι γυναίκα και κούκλα, οπότε μετά την σούπερ αποκαλυπτική της εμφάνιση ως Nicki Minaj τότε, επέστρεψε τώρα ως Shakira.

Με καυτό σορτσάκι και εξαιρετική κίνηση η Κατερίνα σάρωσε επί σκηνής του YFSF και το σαγόνι μας έπεσε για άλλη μια φορά στο πάτωμα.

Κι αν κάτι είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό, είναι το γεγονός ότι η ίδια λατρεύει να τσαλακώνεται, είναι από τα πιο ακομπλεξάριστα παιδιά του χώρου και πραγματικά απολαμβάνει αυτό που κάνει και φαίνεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved