YFSF All Star: Ο Θανάσης Αλευράς έγινε η Άννα Βίσση στα... Ψεύτικα
Media

YFSF All Star: Ο Θανάσης Αλευράς έγινε η Άννα Βίσση στα... Ψεύτικα

Ο νικητής του YFSF του 2013, Θανάσης Αλευράς επέστρεψε στο show ως Άννα Βίσση

Και είναι εδώ στο YFSF All Star για να υπερασπιστεί τον... τίτλο του. Κι ας μας είπε στα παρασκήνια ο Κρατερός Κατσούλης γελώντας πως ο ίδιος δέχτηκε να συμμετάσχει για να πάρει την εκδίκησή του για το τότε. (Θυμίζουμε πως εκείνη την χρονιά που κέρδισε ο Θανάσης, ο Κρατερός βγήκε δεύτερος)

Φέτος θα δούμε τι θα γίνει τελικά καθώς ο ανταγωνισμός αποδεικνύεται ιδιαίτερα σκληρός και το έργο της κριτικής επιτροπής πολύ πολύ δύσκολο. Πώς να διαλέξεις ανάμεσα σε εκπληκτικές εμφανίσεις την καλύτερη;

Τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες σε αυτό το Your Face Sounds Familiar. Πριν σας μιλήσουμε όμως για την σημερινή μεταμφίεση του Θανάση Αλευρά, θεωρούμε άδικο να μην σας θυμίσουμε και το μακρινό πια 2013 όταν ο αγαπημένος ηθοποιός είχε μαγέψει ως Τόλης Βοσκόπουλος και είχε σκορπίσει άφθονο γέλιο ως Στέλλα Κονιτοπούλου.

Στο σήμερα τώρα, η Άννα Βίσση μάλλον τον δυσκόλεψε λίγο περισσότερο. Γιατί δεν ήταν ένα act που και φωνητικά του ταίριαζε αλλά πραγματικά την μελέτησε πολύ και την πλησίασε όσο περισσότερο μπορούσε (τονικά απέχουν πολύ εκ των πραγμάτων)

Σίγουρα πάντως ο ίδιος την χάρηκε ιδιαίτερα αυτήν την επιστροφή και φάνηκε πως και για εκείνον το YFSF έχει μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved