YFSF All Star: Aγνώριστος ως Robbie Williams ο Ίαν Στρατής
Media

YFSF All Star: Aγνώριστος ως Robbie Williams ο Ίαν Στρατής

Άλλος ένας νικητής του YFSF, ο Ίαν Στρατής, επέστρεψε διεκδικώντας την νίκη στην All Star Version.

Και μιλάμε για τον τελευταίο νικητή που ανέδειξε το αγαπημένο show μεταμφιέσεων το 2019, αφού το περσινό Your Face Sounds Familiar διεκόπη λόγω του Covid και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ο Ίαν, που ξεχώρισε και την εποχή που συμμετείχε στο X-Factor (τότε βγήκε δεύτερος), είναι από τους αγαπημένους παίκτες του κοινού του YFSF που συχνά πυκνά του έδινε την πρώτη θέση στη δική του ψηφοφορία. Και όχι άδικα, αφού εκείνη την χρονιά ο τραγουδιστής έκανε θεαματικές εμφανίσεις όπως η μεταμόρφωσή του σε Eminem, ή η απρόσμενη ενσάρκωση του Τέρη Χρυσού.

Η δυναμική του φάνηκε ξεκάθαρα και στη σημερινή του εμφάνιση ως Robbie Williams. Ο Ίαν Στρατής πραγματικά τα σπάει κάθε φορά που ανεβαίνει στο stage. Σήμερα και κυριολεκτικά, αφού από την ταύτιση με τον σούπερ σταρ και το Let me entertain you στο φινάλε του, γκρέμισε από το stage τα μπροστινά φωτορυθμικά.

Συγχωρεμένος... Αφού μας χάρισε μια εντυπωσιακή εμφάνιση που μας ξεσήκωσε. Στα παρασκήνια, οφείλουμε να σας πούμε πως είναι από τους πιο ήσυχους παίκτες. Με τα ακουστικά του στα αυτιά μελετάει το κομμάτι που πρέπει να πει και τα φοράει ακόμα και τις ώρες που ξαπλώνει λίγο στο καμαρίνι για να ξεκουραστεί. Πού την κρύβει τόση ενέργεια που βγάζει επί σκηνής του YFSF και όχι μόνο, είναι απορίας άξιον. Απολαύστε τον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved