YFSF All Star: Τρελό κλάμα η μεταμόρφωση του Κώστα Δόξα σε Βανδή
Media

YFSF All Star: Τρελό κλάμα η μεταμόρφωση του Κώστα Δόξα σε Βανδή

Η επιστροφή που όλοι περιμένατε, ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες του κοινού του YFSF, ο Κώστας Δόξας ξανά εδώ στο All Star.

Ο φιναλίστ του 2014, πραγματικά ήταν από τους συμμετέχοντες που πέρασαν στην πορεία των χρόνων από το Your Face Sounds Familiar και αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό.

Ποιός θα ξεχάσει αλήθεια την επική του εμφάνιση ως Γωγώ Τσαμπά, ή την αποθεωτική για τον ίδιο μεταμφίεσή του σε Μέριλιν Μάνσον. Και είναι από τους συμμετέχοντες που στο μεσοδιάστημα ξαναβρέθηκαν στην σκηνή του YFSF, αφού το 2016 έκανε κι ένα πέρασμα ως guest στο επεισόδιο για την Eurovision αυτή τη φορά ως Πέγκυ Ζήνα, σκορπώντας άφθονη χαρά.

Όπως του είπαν και οι κριτές, αναζητούν ποιός τον βάφτισε... Και δεν τους αδικούμε. Ο Κώστας Δόξας εντός και εκτός σκηνής είναι απολαυστικός με απίθανο χιούμορ και ατάκες που σε ρίχνουν άνετα στο πάτωμα από τα γέλια.

Η σημερινή του εμφάνιση ως Δέσποινα Βανδή θα μείνει επίσης ανάμεσα σε αυτές με το τρελό γέλιο. Και τα λόγια είναι περιττά για να την περιγράψουμε. Γι' αυτό δεν θα προσπαθήσουμε καν. Θα σας αφήσουμε απλά να την δείτε και να κλάψετε μαζί μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved