YFSF All Star: Ο Ησαϊας Ματιάμπα έγινε ο The Weeknd και εντυπωσίασε
Media

YFSF All Star: Ο Ησαϊας Ματιάμπα έγινε ο The Weeknd και εντυπωσίασε

Από τις πρόσφατες συμμετοχές στο YFSF στο παρελθόν και ο Ησαϊας Ματιάμπα

Στην "φουρνιά" του 2017 και μάλιστα στον μεγάλο τελικό τότε αλλά χωρίς την νίκη (είχε βγει δεύτερος) ο Ησαϊας Μπατιάμπα ήρθε στο YFSF All Star για να τα δώσει όλα και αυτή τη φορά να πάρει και την...κούπα.

Τουλάχιστον να προσπαθήσει, γιατί είπαμε, φέτος ο ανταγωνισμός είναι ισχυρότατος. Και είναι λογικό. Αφού οι 10 συμμετέχοντες είναι όχι απλά καλοί αλλά εξαιρετικοί. Και η αγάπη τους για το project του YFSF φαίνεται σε κάθε act τους.

Ο Ησαϊας Ματιάμπα εκείνη τη χρονιά είχε πραγματικά κάνει πολύ ιδιαίτερες εμφανίσεις. Όπως για παράδειγμα αυτή του μεγάλου τελικού που συγκίνησε κριτές και κοινό, ως Διονύσης Σαββόπουλος ή η απίθανη και κόντρα στον ίδιο μεταμφίεσή του σε Αντύπα.

Σήμερα η αποστολή του, του ταίριαζε γάντι και ήταν ιδιαίτερα ατμοσφαιρική χωρίς πολλά στολίδια. Βλέπετε στο σημερινό Your Face Sounds Familiar ο αγαπημένος τραγουδιστής έγινε ο The Weeknd και δεν δυσκολεύτηκε και πολύ να πλησιάσει το πρωτότυπο.

Πάντως από πείρα χρόνων θα πούμε πως συνήθως στο YFSF όσοι έχουν acts που τους ταιριάζουν, μπορεί να τα καταφέρνουν πολύ καλά και να ακούν πολύ καλές κριτικές αλλά δεν παίρνουν νίκες. Για να δούμε, θα επιβεβαιωθούμε; Μέχρι τότε δείτε εδώ την μεταμφίεσή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved