«Χείμαρρος» η Μαρία Κανελλοπούλου για τις καταγγελίες – Δείτε τι αποκαλύπτει!
Media

«Χείμαρρος» η Μαρία Κανελλοπούλου για τις καταγγελίες – Δείτε τι αποκαλύπτει!

H Μαρία Κανελλοπούλου, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά, Το καφέ της Χαράς, ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μίλησε και για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος.

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Έχω πάρα πολλά να πω αλλά θέλω να κατακάτσει ο κουρνιαχτός. Δεν είναι πράγματα που συμβαίνουν στο θέατρο. Είναι πράγματα που συμβαίνουν σε όλη την κοινωνία. Το ότι η δουλειά μας ήταν πάντα στο φως, αυτό το κάνει τρομερό. Αλλά η σεξουαλική παρενόχληση, η βία, η σωματική, η λεκτική διαπερνά όλες τις τάξεις, τα στρώματα και τα επαγγέλματα».

Και συνέχισε: «Με ένα τρόπο τσουβαλιάσματος μοιάζουν να είναι όλα ένα. Δεν είναι το ίδιο η λεκτική βία με τον βιασμό. Είμαι εναντίον σε όλα, αλλά να μην χάνουμε το μέτρα και να μην τσουβαλιάζουμε όλους τους ανθρώπους στον ίδιο ντορβά».

Και υπογράμμισε: «Μας παραδόθηκαν κάποια πράγματα ως σοφά κι αυτό είναι έτσι. Ο φωτισμένος κι ο ταλαντούχος μπορεί να λέει όσα θέλει. Θα ήταν πολύ καλύτερα αν όλοι είχαμε μιλήσει πολύ νωρίτερα. Όταν διάβασα ότι ο φάκελος στην εισαγγελία λέγεται «Φάκελος Τέχνης» στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, έκλαψα. Δεν είναι ο φάκελος τέχνη αλλά η τέχνη είναι για να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved