Άγριες Μέλισσες spoiler: Το μυστήριο λύθηκε! Η Πηνελόπη είναι έγκυος και αυτός είναι ο πατέρας!
Media

Άγριες Μέλισσες spoiler: Το μυστήριο λύθηκε! Η Πηνελόπη είναι έγκυος και αυτός είναι ο πατέρας!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτή κι είναι είδηση!

Η οικογένεια Σεβαστού αναμένει το νέο μέλος και μόλις μάθαμε ποιος είναι ο πατέρας. Η Πηνελόπη είναι έγκυος και πολλοί αναρωτιούνται ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Η απάντηση ήρθε μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό. Όπως αναφέρθηκε παρά τη νύχτα πάθους που έζησε με τον Μελέτη, ο πατέρας του μωρού είναι ο Αλέξης Γραμματικός. Συγκεκριμένα ειπώθηκε πως ο πατέρας είναι ο νόμιμος σύζυγος της και το ζευγάρι θα είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, στο σπίτι των Σεβαστών έχουν να διαχειριστούν άλλη μια τρικυμία, τον χωρισμό της Πηνελόπης και του Αλέξη.

Όλοι προσπαθούν να μάθουν την αιτία και σύντομα θα φτάσουν στη σκληρή αλήθεια. Ο Μάρκος προσπαθεί ν’ αλλάξει γνώμη στον Αλέξη, ενώ η Σοφούλα, που βλέπει σιγά- σιγά το αληθινό πρόσωπο του Βόσκαρη, δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από κάποιον που προσπαθεί να την πείσει να τον ακολουθήσει.

Θα τα καταφέρει αυτή τη φορά; Η Ελένη σκέφτεται, για πρώτη φορά, να τα παρατήσει και να αποσύρει την κατάθεσή της, όταν ο Βόσκαρης με τον δικηγόρο του της προτείνουν μια συμβιβαστική λύση.

Θα δεχτεί η Ελένη να εγκαταλείψει τη μάχη;

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved