Tik Talk: Συγκλονίζει ο Μικρούτσικος για τις οικονομικές δυσκολίες - «Με έτρεφε ο αδερφός μου»
Media

Tik Talk: Συγκλονίζει ο Μικρούτσικος για τις οικονομικές δυσκολίες - «Με έτρεφε ο αδερφός μου»

Tik Talk: Όσα βίωσε τα χρόνια που έμεινε μακριά από την τηλεόραση

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από αρκετά χρόνια, παραχώρησε ο Αντρέας Μικρούτσικος. Ο πετυχημένος παρουσιαστής, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, βρέθηκε στο πλατό του Tik Talk.

Ο Αντώνης Σρόιτερ δεν παρέλειψε να ρωτήσει τον καλεσμένο του για τις οικονομικές του απολαβές, αλλά και την καθημερινότητά του, όλα αυτά τα χρόνια που εκείνος βρέθηκε εκτός τηλεόρασης.

«Εμένα τα τελευταία χρόνια με έτρεφε ο αδερφός μου. Μου έδιναν κάποια χρήματα από πνευματικά δικαιώματα σχετικά με τη μουσική μου, αλλά μου τα έπαιρνε κάποια τράπεζα. Δεν είχα κανένα κομπόδεμα, δεν είχα ούτε ένα ευρώ», εξομολογήθηκε.

Στη συνέχεια ο Αντρέας Μικρούτσικους αποκάλυψε...

«Ήρθε ο αδερφός μου και μου λέει, "Άκου να δεις, δεν θα σκάσουμε, όσο έχουμε χρήματα θα το παλεύουμε". Ότι θα έκανε κι εσύ για εμένα, θα το κάνω τώρα εγώ (...) Επειδή δεν είμαι καλομαθημένος, μπορούσα να ζω και με τι τίποτα, με τα μακαρόνια που έχουν μείνει, δεν έγινε και τίποτα και να ένιωθα και καλά», παραδέχτηκε συγκινημένος με την απώλεια του αδερφού του, Θάνου.

Δείτε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved