Survivor: Αυτούς τους παίκτες δίνει στεγνά η Ασημίνα Ιγγλέζου – Τι δεν έδειξαν οι κάμερες!
Media

Survivor: Αυτούς τους παίκτες δίνει στεγνά η Ασημίνα Ιγγλέζου – Τι δεν έδειξαν οι κάμερες!

Η Ασημίνα Ιγγλέζου αποκάλυψε στο Πρωινό τον ψυχολογικό πόλεμο που δέχθηκε από κάποιους παίκτες στο survivor και δεν δίστασε να πει τι δεν έδειξαν οι κάμερες!

Συγκεκριμένα η Ασημίνα Ιγγλέζου ανέφερε: «Είναι πολλά που έγιναν γι’ αυτό η ψυχολογία μου έχει αλλάξει. Αυτό που είπε ο Ασημακόπουλος είναι το ελάχιστο. Ο Κώστας μού έλεγε κάθε μέρα ότι μου πέφτουν τα μαλλιά για να πάω στο γιατρό, για να πάω στο νοσοκομείο.»!

Και πρόσθεσε: « Ο Κώστας και η Σοφία όλο το 24ωρο είχαν ένταση και αρνητισμό απέναντί μου. Ήθελα να τη βοηθήσω στο μαγείρεμα και μου έλεγε ότι δεν χρειάζεται βοήθεια. Μετά από μία ώρα άρχιζε έναν τσακωμό ότι δεν βοηθάω στις δουλειές. Το έλεγε και το πίστευε».

Και υπογράμμισε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι: «Με πολλούς δεν θα επιδιώξω να κάνω παρέα. Ο Κώστας και η Σοφία το έκαναν και σε άλλα παιδιά, ειδικά στη μπλε ομάδα. Στον James έκαναν πλάκα για τα κιλά του, για την καταγωγή του και στον Νίκο για τον τρόπο που μιλάει. Η Σοφία μου έκανε επίθεση επειδή εκδήλωσα την ανάγκη μου να δω τα παιδιά μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved