Άγριες Μέλισσες spoiler: «Ο Βόσκαρης θα κάνει κάτι σοκαριστικό και απάνθρωπο!»
Media

Άγριες Μέλισσες spoiler: «Ο Βόσκαρης θα κάνει κάτι σοκαριστικό και απάνθρωπο!»

Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Μαζιώτης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε έδωσε δυνατό spoiler για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Μετά από καιρό λοιπόν επιστρέφεις ξανά στη σειρά ως δικηγόρος της Ελένης. Θα καταφέρεις αυτή τη φορά να την σώσεις οριστικά από τη φυλακή;

Κάνουμε μεγάλο αγώνα μαζί με την Ελένη προκειμένου να αποδείξουμε ότι ο Βόσκαρης είναι ένοχος. Πρέπει να κατηγορηθεί για όλα όσα έχει κάνει στο παρελθόν. Μαζί με την Ελένη μαζεύουμε όλες τις καταγγελίες από άλλες συγκροτούμενες της. Το πρόβλημα είναι ότι ο Βόσκαρης δεν θα μας αφήσει ήρεμους. Είναι ένας σατανικός χαρακτήρας και ετοιμάζεται να χάνει ένα μεγάλο χτύπημα στην Ελένη που δεν το περιμένει κανείς. Εγώ γνωρίζω ότι αυτή τη φορά θα καταφέρεις να σώσεις την Ελένη για να μην μπει στη φυλακή.., Θα υπάρξει μεγάλη πάλη στο δικαστήριο μεταξύ της Ελένης και του Βόσκαρη. Μην ξεχνάς ότι έχουμε σύμμαχο μας και τον εισαγγελέα που υπερασπίζεται την Ελένη. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι θα κάνουμε τον Βόσκαρη να πληρώσει για όλα στο τέλος. θα συμμετέχεις για αρκετά επεισόδια στη σειρά; Ναι θα συμμετέχω για αρκετά επεισόδια.

Πώς είναι η συνεργασία σου με τη Μαρία Κίτσου;

Φοβερή, καταπληκτική, συγκλονιστική! Είναι μία εξαιρετική ηθοποιός πραγματικά. Αλλά πέρα από αυτό είναι και πολύ καλός άνθρωπος. Επίσης έχει απίστευτο χιούμορ. Μετά το τέλος των γυρισμάτων ρίχνουμε πολύ γέλιο στα καμαρίνια και στα παρασκήνια. Έχει μία αύρα σαν ηθοποιός που εμένα προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ σε όλες τις σκηνές που έχουμε μαζί.

Σου εμπνέει μια σιγουριά και εμπιστοσύνη. Ποια σκηνή ήταν για εσένα η πιο σημαντική και δυνατή και γιατί;

Σίγουρα η σκηνή που η Ελένη αποκάλυψε στον Σαράφη όλη την αλήθεια για το φόνο, την ανάμειξη των αδελφών της και των νέων στοιχείων γι' αυτόν. Έντονη και φορτισμένη σκηνή και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Επίσης μία ακόμη δυνατή σκηνή που με συγκλόνισε ήταν αυτή βγαίνοντας από την εισαγγελία που παραδέχτηκε ο Σαράφης ότι την θαυμάζει. Μια γυναίκα που έχει περάσει τόσα πολλά και παρόλα αυτά στέκεται όρθια και πολεμάει με πείσμα.

Είναι αλήθεια ότι ο Βόσκαρης θα αυτοκτονήσει στο φινάλε;

Δεν έχω ιδέα. Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν μας δίνουν τόσο μπροστά τα νέα επεισόδια. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Νέστορας θα προχωρήσει σε μια πράξη αυτοθυσίας για να σώσει την Ελένη από την φυλακή. Θα γίνει μεγάλος αγώνας βέβαια για να μην πάει στην φυλακή η Ελένη. Κάποια στιγμή ο Βόσκαρης θα κάνει κάτι πολύ σοκαριστικό και απάνθρωπο και θα βρεθεί η Ελένη ένα βήμα πριν την ενοχή. Δεν μπορώ να σου αποκαλύψω άλλα" είπε ο ηθοποιός στο περιοδικό ΧΑΪ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved