Έλα στη θέση μου: Άγριο ξύλο - Ο Βλάσης επιτίθεται στον Μάρκο!
Media

Έλα στη θέση μου: Άγριο ξύλο - Ο Βλάσης επιτίθεται στον Μάρκο!

Έλα στη θέση μου: Όλα όσα θα δούμε να διαδραματίζονται στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA.

Στην καθημερινή κωμωδία του ΑΙ_ΡΗΑ «Έλα στη θέση μου», οι περισσότεροι ήρωες νοιάζονται πραγματικά ο ένας για τον άλλο. Ειδικά όσοι μένουν στην περιβόητη αυλή. Ένας από αυτούς είναι ο Βλάσης, ο οποίος, όταν αντιλαμβάνεται ότι κάτι απασχολεί ή έχει στενοχωρήσει κάποιο δικό του πρόσωπο, στέκεται στο πλευρό του με κάθε τρόπο, Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο άντρας, με τη βοήθεια της Ισμήνης, προσπαθεί να ανακαλύψει τη θυρίδα της Φαίης όπου βρίσκονται τα κλεμμένα χρήματα του. Οι έρευνες των δύο φίλων, όμως, σταματούν αιφνιδιαστικά.

Και αυτό γιατί η Ρενάτα, έχοντας μάθει πως η Φαίη περιμένει το παιδί του Μάρκου, επιστρέφει άρον άρον στο σπίτι της και κλαίει με λυγμούς. Η κοπέλα έχει καταρρεύσει και όλοι σπεύδουν στο πλευρό της για να την παρηγορήσουν. Στη συνέχεια, ο Βλάσης και η Ισμήνη κάθονται στην αυλή και παραμονεύουν μην τυχόν έρθει ο Μάρκος, Λίγο μετά, ο τελευταίος κάνει την εμφάνιση του μεθυσμένος και φωνάζοντας το όνομα της αγαπημένης του, καθώς θέλει να της δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις. Κάτι το οποίο δεν βρίσκει σύμφωνο τον Βλάση, ο οποίος αρχικά του ζητάει να σκεφτεί την αξιοπρέπεια του και να φύγει αμέσως.

Επίσης, του εξηγεί πως η Ρενάτα το μόνο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι ησυχία και ξεκούραση. Αλλά μάταια. Ο Μάρκος επιμένει μιας και δεν αντιλαμβάνεται τίποτα. Μάλιστα, επιχειρεί να παρακάμψει τον Βλάση και την Ισμήνη και να πάει στο σπίτι της κοπέλας για να τη δει. Εκείνη τη στιγμή, όμως, ο Βλάσης τον αρπάζει και τον οδηγεί στο αποστακτήριο για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Ο Βλάσης, όντας εκνευρισμένος με τον τρόπο με ιόν οποίο φέρθηκε ο Μάρκος στη Ρενάτα, αρχίζει να του φωνάζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να του δώσει ένα μάθημα που πλήγωσε τη Ρενάτα.

Ωστόσο, χάνει την ψυχραιμία του, κολλάει στον τοίχο τον Μάρκο και, μιλώντας του νευρικά, τον χτυπάει! Μάλιστα, όπως του λέει, έπρεπε να το είχε κάνει αυτό από την πρώτη φορά που τον είδε να βγαίνει από το σπίτι της Φαίης. Και επειδή τυχαίνει να ξέρει από πρώτο χέρι τι εστί Φαίη, έπρεπε να είχε προστατέψει τη Ρενάτα. Ο Μάρκος προσπαθεί να του εξηγήσει ότι όλα έγιναν μία νύχτα που ήταν μεθυσμένοι, αλλά και ότι δεν μπορεί να δεχτεί πως η Ρενάτα έφυγε από τη ζωή του.

Η τελευταία φράση είναι αυτή που εξαγριώνει ακόμη περισσότερο τον Βλάση, ο οποίος χάνει ξανά τον έλεγχο. Χτυπάει τον Μάρκο πάνω στον τοίχο με δύναμη και του επιτίθεται ξανά. Στο μεταξύ, ο Λεωνίδας ακούει τις φωνές και τρέχει να δει τι συμβαίνει. Αρχικά, βλέπει την Ισμήνη και στη συνέχεια τον Βλάση και τον Μάρκο να έχουν πιαστεί στα χέρια, οπότε προσπαθεί να τους χωρίσει. Ζητάει από τον Βλάση να ηρεμήσει και από τον Μάρκο να φύγει αμέσως από την αυλή, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved