Elif: Η Ελίφ αρρωσταίνει και ζητάει την μητέρα της!
Media

Elif: Η Ελίφ αρρωσταίνει και ζητάει την μητέρα της!

Elif: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς.

Η Ελίφ προσπαθεί να μη μιλάει για την οικογένεια της σε κανέναν, καθώς ο Πουσούφ λίγο πριν ξεψυχήσει αυτό τη συμβούλευσε, για το καλό της. Ωστόσο, όσο οι μέρες περνούν, η μικρούλα σκέφτεται όλο και περισσότερο τη μητέρα της και της λείπει. Μάλιστα, όπως θα δούμε, όταν η Πλντίζ ετοιμάζει ένα κέικ, η μικρή σχολιάζει πως το κέικ μοιάζει πεντανόστιμο, σαν αυτό που έφτιαχναν η Ιντζί και η μητέρα της. Αυτή είναι η πρώτη φορά που αναφέρει ένα όνομα από τα παρελθόν της αλλά σταματάει την κουβέντα και η Πλντίζ δεν καταφέρνει να μάθει περισσότερα. Ωστόσο, η Ελίφ δένεται πολύ με τη Σσυρεγιά και η κοπέλα κερδίζει την εμπιστοσύνη της.

Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και η Σουρεϊγιά έχει καταλάβει πως κάποιον φοβάται το κοριτσάκι και δεν μιλάει για το παρελθόν του και την οικογένεια του. Από την άλλη, η Μελέκ συνεχίζει να φιλοξενείται από τη Ζουλιντέ. Κι ενώ η Ιντζί προσπαθεί να πείσει την Τουλάι και τον Βείσέλ πως η γυναίκα είναι ζωντανή, δεν τα καταφέρνει. Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια, το ζευγάρι θα έρθει αντιμέτωπο με τη Μελέκ.

Όταν η Τουλάει κανονίζει να επισκεφθεί τη Ζουλιντέ στο σπίτι της, δεν μπορεί να φανταστεί όσα θα αντικρίσει. Η Μελέκ, έχοντας αναμνήσεις, εμφανίζεται μπροστά της και η Τουλάι βλέποντας την παθαίνει σοκ και χάνει τις αισθήσεις της. Τότε η Μελέκ τρομάζει και κρύβεται. Η Ζουλιντέ καλεί τον Βεϊσέλ και του ζητάει να πάει αμέσως στο σπίτι της. Ο Εμιρχάν κρατάει

το χέρι της Μελέκ και τη φέρνει στο καθιστικό. Ο Βεϊσέλ μένει άφωνος όταν τη βλέπει ζωντανή μπροστά του. Πρώτα η Ιντζί και μετά η Τουλάι τη φωνάζουν Μελέκ, ένα όνομα που δεν θυμάται, αλλά όλοι προσπαθούν να την κάνουν να τους θυμηθεί και να τους εμπιστευτεί λέγοντάς τους τι συνέβη μετά το τροχαίο. Από την άλλη, η Ελίφ στην έπαυλη δεν αισθάνεται καλά. Το κοριτσάκι αρρωσταίνει βαριά και το μόνο που θέλει είναι τη μαμά του.

Ο πυρετός της ανεβαίνει και η Σουρείγιά, που τη φροντίζει, ανησυχεί. Ωστόσο, η Ελίφ αρχίζει να παραμιλάει και ζητάει τη μητέρα της. Η Γιλντίζμε τη Ιουρεϊγιά λυπούνται το κοριτσάκι, αλλά είναι η πρώτη φορά που την ακούν να μιλάει για τη Μελέκ και προσπαθούν να αντλήσουν πληροφορίες για εκείνη, προκειμένου να την εντοπίσουν, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved