8 λέξεις: Εύα και Βικτώρια συγκρούονται - Όλα όσα θα δούμε παρακάτω!
Media

8 λέξεις: Εύα και Βικτώρια συγκρούονται - Όλα όσα θα δούμε παρακάτω!

8 λέξεις: Στο ερωτικό - πολιτικό θρίλερ του ΣΚΑΙ έχουμε πει πολλές σχέσεις να ανατρέπονται από τη μια στιγμή στην άλλη.

Είτε για ευχάριστο είτε για δυσάρεστο λόγο. Κάτι παρεμφερές πρόκειται να συμβεί στα προσεχή επεισόδια της σειράς. Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο θα βρεθούν η Εύα και η Βικτώρια.

Παρόλο που οι δύο γυναίκες, μετά τον ξαφνικό θάνατο της Ρωξάνης, συμφώνησαν η Βικτώρια να σταθεί στο πλευρό του γιου της Αγγέλου σαν να είναι η πραγματική μητέρα του, σύντομα έρχονται σε μία απρόσμενη σύγκρουση. Όλα αρχίζουν όταν η Εύα χωρίζει τον Νικηφόρο, επειδή δεν είναι έτοιμη και δεν θέλει να κάνει ένα παιδί μαζί του. Οπότε μετακομίζει σε άλλο σπίτι. Όμως το γεγονός ότι είναι εντελώς μόνη της επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία της.

Την επόμενη μέρα, λοιπόν, επισκέπτεται τον Μιχαήλ και τη Βικτώρια από τους οποίους ζητάει μία μεγάλη χάρη. Να πάρει τον μικρό Άγγελο στο σπίτι της γιο λίγες ημέρες. Εκείνοι, καταλαβαίνοντας τη δύσκολη κατάσταση που περνάει η γυναίκα, δέχονται. Πιστεύουν ότι η παρουσία του μικρού αγοριού θα τη βοηθήσει να ξεχάσει για λίγο το πένθος της.

Μόνο που η Βικτώρια δείχνει υπέρμετρη προστασία απέναντι του. Γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τον άντρα και, ταυτόχρονα, προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα στην Εύα, Η τελευταία αισθάνεται λίγο αμήχανα δεδομένου ότι δεν είναι ξένη, αλλά θεία του παιδιού. Καθώς οι ώρες περνούν η Βικτώρια νιώθει μεγάλη ανασφάλεια με την απουσία του Αγγέλου από το σπίτι και επικοινωνεί συνέχεια με την Εύα. Αργότερο] πηγαίνει από το σπίτι της τελευταίας για' σιγουρευτεί ότι είναι καλά το μικρό αγόρι. Φτάνοντας εκεί, δείχνει να έχει ισχυρή άποψη για την ανατροφή του Άγγελου. Μάλιστα, γίνεται έξαλλη όταν η Εύα παρεμβαίνει σε αυτή.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, πυροδοτείται μία σειρά έντονων συγκρούσεων ανάμεσα στις δύο γυναίκες, αφού τόσο η Εύα όσο και η Βικτώρια θεωρούν ότι έχουν κάθε λόγο στην ανατροφή του. Η τελευταία, επειδή είναι η σύντροφος και η μέλλούσα σύζυγος του Μιχαήλ, και η Εύα ούσα θεία του και ο μοναδικός του συγγενής από την πλευρά της μητέρας του. Βέβαια, για όλα αυτά ενημερώνεται σχετικό ο Μιχαήλ, ο οποίος καλείται να πάρει θέση, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved