House of Fame: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το πρώτο Live
Media

House of Fame: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το πρώτο Live

House of Fame: Όσα είδαμε στο λαμπερό πρώτο Live του μουσικού Talent Show

Μετά από δύο εβδομάδες στο σπίτι της μουσικής ακαδημίας, οι συμμετέχοντες, έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο stage του House of Fame.

Λαμπερή είσοδος για την Ελένη Φουρέιρα η οποία ανέλαβε χρέη παρουσιάστριας για το λαμπερό σόου του ΣΚΑΙ.

Στις θέσεις των κριτών, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Φοίβος αλλά και ο Γιώργος Αρσενάκος, έτοιμοι να συναντήσουν από κοντά για πρώτη φορά τους σπουδαστές της μουσικής Ακαδημίας.

Η Ελένη Φουρέιρα αφού καλησπέρισε κριτές και τηλεθεατές, εξήγησε τη διαδικασία με την οποία θα διαγωνίζονται οι σπουδαστές στο κάθε Live.

Κάθε Παρασκευή βράδυ σε ζωντανή σύνδεση με την Ακαδημία οι καθηγητές θα δίνουν το δικό τους σχόλιο στις εμφανίσεις που θα παρακολουθούν. Η κριτική επιτροπή όμως θα είναι εκείνη που θα κάνει την τελική αξιολόγηση. Μία σημαντική λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι το ό,τι από την τελική βαθμολογία θα αφαιρεθούν τέσσερις βαθμοί από τον σπουδαστή που θα έχει ψηφιστεί αρνητικά από τους συγκάτοικούς του.

Τρεις υποψήφιοι θα αναδειχθούν μέσα από τη διαδικασία της αξιολόγησης της κριτικής επιτροπής και το τηλεοπτικό κοινό θα έχει μία ολόκληρη εβδομάδα για να στηρίξει με την ψήφο του τον αγαπημένο του σπουδαστή κρατώντας τον μέσα στην Ακαδημία.

Αυτή την εβδομάδα ωστόσο, αφού προβλήθηκε το πρώτο Live δεν είχαμε καμιά αποχώρηση.

Δείτε ποιοι είναι οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι στις παρακάτω φωτογραφίες...

Δείτε μερικά από τα highlights της βραδιάς...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved