Άγριες Μέλισσες: Μετράει μιάμιση σεζόν με αρκετούς γάμους! Δες τα νυφικά που πέρασαν από το Διαφάνι
Media

Άγριες Μέλισσες: Μετράει μιάμιση σεζόν με αρκετούς γάμους! Δες τα νυφικά που πέρασαν από το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Η σειρά με τη δυνατή πλοκή, τις καταιγιστικές εξελίξεις, τις συγκλονιστικές ερμηνείες και την κινηματογραφική αισθητική, θα μας καθηλώσει αφού μέχρι το φινάλε της θα παρακολουθήσουμε ακόμη πιο  δυνατές στιγμές με ένταση, συγκίνηση, αποκαλύψεις και γεγονότα που δεν είχαν περάσει καν από το μυαλό μας.

Ούτε οι ίδιοι οι σεναριογράφοι γνωρίζουν αν και πότε θα ρίξει οριστικά αυλαία η σειρά. Η άποψη των ηθοποιών σύμφωνα με όσα έχουμε διαβάσει στις συνεντεύξεις τους είναι πως θα ήθελαν έναν τρίτο κύκλο, χωρίς αυτό ωστόσο να «κουράσει» το τηλεοπτικό κοινό και να παραμείνει νούμερα ένα στην προτίμησή του.

Το σίγουρο πάντως είναι πως είτε φέτος τελειώσει είτε δούμε έναν ακόμη κύκλο η σειρά έχει να μας χαρίσει ανεπανάληπτες σκηνές.

Και μπορεί να έχεις κλάψει περισσότερο από έχεις χαμογελάσει βλέποντας τη σειρά, σίγουρα όμως οι πιο όμορφες σκηνές της είναι αυτές των γάμων που έχεις παρακολουθήσει, εξαιρώντας φυσικά εκείνον τον πρώτο της Λενιώς με τον Σέργιο, αφού αν δεν είχε γίνει τίποτα από όλα όσα βλέπεις δεν θα είχαν αυτή την εξέλιξη.

Αλλά πώς θα γίνει κιόλας αφού μέσα στο μυαλό των σεναριογράφων δεν μπορεί κανείς να μπει. Η σειρά λοιπόν μετρά ήδη μιάμιση σεζόν κι έχουμε δει αρκετούς γάμους! Της Λενιώς, της Ασημίνας, της Πηνελόπης, της Βιολέτας… Νυφικά εποχής μεν αλλά με κομμένα και ραμμένα στα μέτρα της κάθε ηρωίδας.

Άλλα πιο απλά, άλλα πιο ρομαντικά και άλλα με πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Δες τα ένα προς ένα στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved