Άγριες Μέλισσες: «Δεν είναι όλοι χαρούμενοι με τον γάμο της Ελένης και του Λάμπρου»
Media

Άγριες Μέλισσες: «Δεν είναι όλοι χαρούμενοι με τον γάμο της Ελένης και του Λάμπρου»

Άγριες Μέλισσες: Δες ποιος πρωταγωνιστής της σειράς έκανε την αποκάλυψη

Οι εξελίξεις στο Διαφάνι τρέχουν με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν καθηλωμένοι την πετυχημένη σειρά του ANT1. Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης έδωσε τη νέα του συνέντευξη, ενώ αναφέρθηκε στον πρόσφατο γάμο της Ελένης και του Λάμπρου.

Ποια θεωρείς ότι είναι τα ξεχωριστά στοιχεία του Παναγιώτη;

Η εντιμότητά του, η αφοσίωσή του στους ανθρώπους του και το χιούμορ του.

Πραγματικά είναι δίπλα σε όσους αγαπά με πίστη, αυθεντικότητα και αλήθεια. Πώς λειτουργεί βλέποντας το πόσο ευτυχισμένη αισθάνεται η Βιολέτα με το Μιλτιάδη;

Η οικογένεια του Παναγιώτη είναι η Βιολέτα και ο ξάδελφος του ο Προκόπης. Χαίρεται ουσιαστικά και βαθιά για την ευτυχία της.

Με το Γιώργο Ηλιόπουλο με τον οποίο και αποτελείτε αχτύπητο δίδυμο στην σειρά ήσασταν συμμαθητές στη θεατρική σχολή.

Είχαμε ξεκινήσει μαζί στην ίδια σχολή υποκριτικής πριν από είκοσι έξι χρόνια. Στο δεύτερο έτος σπουδών εγώ επέλεξα μία άλλη σχολή. Μέσα στα χρόνια χαθήκαμε. Τον παρακολουθούσα. Έβλεπα την εξέλιξη της πορείας του, όπως και τα έργα που δημιουργούσε. Δεν έτυχε ποτέ όμως πριν από τις Μέλισσες να δουλέψουμε μαζί. Όταν έμαθα ότι θα συμμετάσχει στην σειρά του έστειλα μήνυμα αναφέροντας του πόσο χαίρομαι για το ότι θα βρεθούμε στο ίδιο σίριαλ. Μου απάντησε πώς ένας από τους λόγους που αντέδρασε θετικά ήταν ότι ήξερε πώς επίσης βρίσκομαι και εγώ σ’ αυτή τη δουλειά. Δεν κρύβω πώς ήταν πολύ κολακευτικό. Από τα πρώτα κιόλας γυρίσματα συνεννοούμασταν με τα μάτια. Γι’ αυτό έχει βγει νομίζω ένα ωραίο δίδυμο.

Στα επεισόδια της σειράς είδαμε τον Παναγιώτη να εναντιώνεται πολύ έντονα στον Βόσκαρη. Έχει αντιληφθεί όπως και όλο το χωριό τον χαρακτήρα του.

Έχει πάρει εξαρχής θέση ενάντια στο Βόσκαρη. Υπερασπίζεται τους αδύναμους. Έχει το αίσθημα του δικαίου γι’ αυτό και ξεκάθαρα πήρε το μέρος της Ελένης, όπως και όλο το χωριό.

Οι κάτοικοι στο Διαφάνι θα αγκαλιάσουν το Λάμπρο και την Ελένη στο γάμο τους;

Οι κάτοικοι στο Διαφάνι αισθάνονται ικανοποιημένοι για τη δικαίωση της Ελένης, όπως και για το ότι αυτό το ζευγάρι έπειτα από τόσα δεινά είναι ευτυχισμένο. Στην περίπτωση του Λάμπρου και της Ελένης η αγάπη κέρδισε στο τέλος. Όλοι οι χαρακτήρες είναι καλεσμένοι στο γάμο. Το γλέντι πραγματοποιείται στο καφενείο του Παναγιώτη.

Όλοι οι κάτοικοι του χωριού, λοιπόν, με ανθρωπιά και ανιδιοτέλεια δίνουν τις ευχές τους στην Ελένη και στον Λάμπρο.
Δεν είναι όλοι χαρούμενοι με το γάμο της Ελένης και του Λάμπρου. Οι Σεβαστοί κρατούν μία άλλη στάση. Ο Δούκας και η Μυρσίνη δεν παρευρίσκονται στο γάμο της Ελένης. Από την οικογένεια Σεβαστών το παρών έδωσε μόνο η Ανέτ και ο Νικηφόρος με την Ασημίνα. Θα ήταν λίγο αλλόκοτο να πήγαινε η οικογένεια των Σεβαστών στο γάμο της Ελένης.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved