Survivor: Επική ατάκα Κονδυλάτου: «Η Ανθή δεν ήξερε γιατί είναι στο Survivor»
Media

Survivor: Επική ατάκα Κονδυλάτου: «Η Ανθή δεν ήξερε γιατί είναι στο Survivor»

Survivor: Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας (1/3) στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι».

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης «εισέβαλλε» στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και συζήτησαν για την εμπειρία του στο παιχνίδι.

Ο Περικλής Κονδυλάτος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ανθή Σαλαγκούδη, μίλησε για τις σχέσεις του με τον Τριαντάφυλλο αλλά σχολίασε και όλους τους παίκτες.

Για την Ανθή Σαλαγκούδη και την αποχώρησή της είπε χαρακτηριστικά: «Την ενοχλούσε που έβγαινε διαρκώς προτεινόμενη. Απλά της εξηγούσα ότι δεν γίνεται να πεινάνε και να ευθύνεσαι κατά ένα μεγάλο μέρος εσύ. Πεινούσαν και είναι βάναυσο. Στη θέση της θα είχα παραιτηθεί γιατί τα παιδιά τα αγαπάω».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Η Ανθή δεν ήξερε γιατί είναι στο Survivor, αυτό μου έκανε εντύπωση. Είχε ένα ύφος “θα μείνω; πού είμαι;”. Όλοι κάναμε μια συζήτηση με τον εαυτό μας ότι θα κάνω τη μαϊμού, τον κολυμβητή, τον αθλητή» είπε. «Δεν έχω μέσα μου κάτι αρνητικό για την Ανθή».

Τέλος για τον Τριαντάφυλλο απάντησε στην ερώτηση του παρουσιαστή εάν θα ήθελε να μιλήσουν στο τηλέφωνο: «Ο Τριαντάφυλλος να με πάρει αλλά να μου μιλήσει λίγο γιατί με τρελαίνει!» είπε.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved