Τζαν Γιαμάν: Ο «Φτερωτός Θεός» παντρεύεται την Ιταλίδα αγαπημένη του!
Media

Τζαν Γιαμάν: Ο «Φτερωτός Θεός» παντρεύεται την Ιταλίδα αγαπημένη του!

Το ελληνικό κοινό γνώρισε τον Τούρκο ηθοποιό Τζαν Γιαμάν μέσα από την επιτυχημένη σειρά Φτερωτός θεός, που προβαλλόταν καθημερινά στον ΣΚΑΙ.

Μάλιστα, όταν επισκέφθηκε τη χώρα μας τον Σεπτέμβριο
του 2019 αρκετές θαυμάστριες τον περίμεναν στο αεροδρόμιο για να τον δουν από κοντά.

Μπορεί μέχρι πρότινος ο γοητευτικός ηθοποιός να κατείχε επάξια τον τίτλο του πολυπόθητου εργέ­νη, ωστόσο κάτι τέτοιο πλέον δεν ισχύει. Την καρδιά του 31χρονου Τζαν Γιαμάν κατέκτησε η 29χρονη
Ιταλίδα παρουσιάστρια Ντιλέτα Λεότα. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Takvim, εκείνος της έκανε ρομαντική πρόταση γάμου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στη Ρώμη. Οι δυο τους δειπνούσαν στο εστιατόριο Torre Normanna την ώρα που ένα ιπτάμενο μπάνερ εμφανίστηκε στον ουρανό, το οποίο έγραφε: «Θέλεις να με παντρευτείς; Σε αγαπώ, Τζαν».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι το δα­χτυλίδι των αρραβώνων κόστισε 40.000 ευρώ, ενώ ο γάμος τους προγραμματίζεται για τον προσεχή Ιούνιο στη Σικελία, γενέτειρα της Λεότα. Μάλιστα το ζευγάρι σκοπεύει να κάνει την τελετή στο Παλάτσο Νίκολάτσι, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 300 καλεσμένους, ενώ το κόστος υπολογίζεται περίπου στις 600.000 ευρώ.

Κι αν για κάποιους το συγκεκριμένο ποσό ακούγεται υπερβολικό, για τον ερωτευμένο Τζαν μάλλον δεν είναι, καθώς πρόσφατα υπέγραψε «χρυσό» συμβόλαιο με γνωστή εται­ρεία παραγωγής για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιταλική σειρά Sandokan, τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.

Όπως λέγεται, για κάθε επεισόδιο της σειράς ο Τούρκος ηθοποιός θα λαμβάνει 100.000 ευρώ. Με την Ντιλέτα Λεότα γνωρίστηκαν προς τα τέλη του 2020, με το σύντομο ειδύλλιο τους να γίνεται θέμα μεταξύ άλλων στην εφημερίδα Hϋrriyet Daily News, η οποία ανέφερε πως υπάρχει πιθανότητα η πρόταση γάμου να προέκυψε καθαρά για «διαφημιστικούς λόγους», σε μια προσπάθεια του Τούρκου πρωταγωνιστή να γίνει πιο γρήγορα δημοφιλής στο κοινό της Ιταλίας πριν από την έναρξη της σειράς.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού:

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved