Elif: Η Μελέκ τριγυρίζει στους δρόμους και η Ιντζί τη βλέπει ξανά
Media

Elif: Η Μελέκ τριγυρίζει στους δρόμους και η Ιντζί τη βλέπει ξανά

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Η Ράνα νιώθει απαίσια από τη στιγμή που είδε τη Χουμεϊρά να φοράει τα σκουλαρίκια, που προορίζονταν για εκείνη. Κλαίει μόνη της στο σπίτι και πιστεύει πως ο Ταρίκ αγαπάει τη γυναίκα του και για αυτή είναι απλά η ερωμένη του για να περνάει το χρόνο του.

Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα για να της χαρίσει τα σκουλαρίκια και εκείνη γίνεται έξαλλη γιατί πιστεύει πως τα έφερε από το σπίτι του. Καταλήγουν να τσακώνονται, η Ράνα ξεσπάει σε κλάματα και τελικά καταφέρνουν να ηρεμήσουν και να μιλήσουν.

Ο Ταρίκ αγαπάει τη Ράνα αλλά οι πράξεις της τον φέρνουν στα όρια του. Έχει αρχίσει να ανησυχεί μήπως η Χουμεϊρά έχει υποψιαστεί κάτι. Φεύγει από το σπίτι της Ράνα γεμάτος αμφιβολίες. Η Ράνα νιώθει ότι είναι ερωτευμένη με τον Ταρίκ αν και δεν ήταν αυτό το αρχικό της σχέδιο και τώρα είναι θυμωμένη με τον εαυτό της, που παρασύρθηκε από τα αισθήματά της.

Ο Εμιρχάν θέλει να παίξει με την Ιντζί αλλά εκείνη είναι θυμωμένη με όσα έχει μάθει και φωνάζει στον Εμιρχάν πως δεν θέλει να τον ξαναδεί. Ο Εμιρχάν είναι στενοχωρημένος. Ένα ερώτημα βασανίζει τον Σαφάκ, ποιος είναι ο άντρας στο σπίτι της Ζουλιντέ. Η μητέρα του μιλάει στο τηλέφωνο με μια γειτόνισσα και την ακούει να λέει πως αυτός ο άντρας στο σπίτι της Ζουλιντέ πρέπει να είναι ο πατέρας του Εμιρχάν και πως προφανώς δεν είναι πεθαμένος και η Ζουλιντέ τους είπε ψέματα.

Ο Σαφάκ περνάει έξω από το μαγαζί της Τουλάι και ακούει τη Ζουλιντέ να λέει πως πρέπει να γυρίσει σπίτι για φιλοξενεί κάποιον. Μετά από αυτό ο Σαφάκ πιστεύει πως ο πατέρας του Εμιρχάν δεν είναι νεκρός και πράγματι μένει στο σπίτι της Ζουλιντέ.

Η Μπιρτσέ καλεί τον Γιουνούς στο πάρτι που θα πάει αλλά εκείνος την απορρίπτει και βρίσκει γελοία την πρότασή της γιατί δεν του αρέσουν καθόλου τα πάρτι. Όταν όμως βλέπει τη Μπιρτσέ ντυμένη και μακιγιαρισμένη εντυπωσιάζεται από την ομορφιά της.

Η Χουμεϊρά λέει στον Ταρίκ πως συμπαθεί πολύ τη Ράνα και θέλει να την καλέσει για δείπνο. Ο Ταρίκ αισθάνεται άσχημα στριμωγμένος. Από τη μια δεν μπορεί να βρει τη Μελέκ, η υγεία της Ματσιντέ βελτιώνεται και απόν την άλλη η Ράνα και η γυναίκα του έγιναν φίλες.

Η Μελέκ τριγυρίζει στους δρόμους και η Ιντζί τη βλέπει ξανά. Αυτή τη φορά τρέχει και την αγκαλιάζει. Η Μελέκ δεν θυμάται τίποτα παρά το γεγονός ότι η Ιντζί τη φωνάζει με το όνομά της. Η Ιντζί της μιλάει για τον Γιουσούφ και την Ελίφ αλλά η Μελέκ δεν καταλαβαίνει τι θέλει το κοριτσάκι από εκείνη. Η Ιντζί θέλει να την πάει στην Τουλάι αλλά η Μελέκ το σκάει. Τώρα η Ιντζί είναι απόλυτα σίγουρη πως η Μελέκ είναι ζωντανή…

Μελέκ, η υγεία της Ματσιντέ βελτιώνεται και απόν την άλλη η Ράνα και η γυναίκα του έγιναν φίλες. Η Μελέκ τριγυρίζει στους δρόμους και η Ιντζί τη βλέπει ξανά. Αυτή τη φορά τρέχει και την αγκαλιάζει. Η Μελέκ δεν θυμάται τίποτα παρά το γεγονός ότι η Ιντζί τη φωνάζει με το όνομά της. Η Ιντζί της μιλάει για

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved