Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (02.03) την ασυλία – Επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού
Media

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (02.03) την ασυλία – Επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού

Survivor Spoiler: Γεμάτο εντάσεις, κόντρες και ίντριγκα θα είναι και το αποψινό (02.03) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ένα ακόμα επεισόδιο του Survivor έρχεται να ανεβάσει το… θερμόμετρο στα ύψη. Στις τάξεις της μπλε ομάδας υπάρχει αναβρασμός, μετά την ήττα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Οι επιθέσεις που άρχισε να δέχεται ο Τζέιμς προκάλεσαν τριγμούς και ειδικά μετά τη νίκη του στο ατομικό αγώνισμα ασυλίας οι αντιπαραθέσεις κορυφώθηκαν καθώς δεν μπορούσαν να τον ψηφίσουν οι παίκτες που θα το επιθυμούσαν.

Οι μπλε έχουν γίνει… άνω-κάτω με τους Κρις Σταμούλη και Αλέξη Παππά να βάζουν «μπουρλότο» στο αγώνισμα ασυλίας καθώς υποστήριξαν πως δεν πρόκειται να αγωνιστούν.

Αυτόματα η ομάδα τους παίρνει πέναλτι με βάση τους κανόνες του Survivor, κάτι που γινόταν και με τους κόκκινους όταν δεν αγωνιζόταν η Ανθή Σαλαγκούδη

Εν τω μεταξύ, για τους δυο παίκτες πρόσφατα είχε ξεσπάσει σάλος καθώς είχαν φύγει από την παραλία τους και είχαν βγει εκτός ορίων με την παραγωγή του Survivor να τους επιβάλλει πρόστιμο

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved