YFSF All Star: Το άγχος του Ελευθερίου για τη μίμηση του Βέγγου
Media

YFSF All Star: Το άγχος του Ελευθερίου για τη μίμηση του Βέγγου

Ιδιαίτερα φορτισμένος ήταν σήμερα ο Λευτέρης Ελευθερίου στο YFSF

Η σημερινή μίμηση που του ανατέθηκε στο YFSF All Star είχε πολύ μεγάλη σημασία για εκείνον συναισθηματικά και αυτό έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο του.

Βλέπετε το πρόσωπο που κλήθηκε να ενσαρκώσει, ο Θανάσης Βέγγος ήταν η μεγάλη αδυναμία του πατέρα του. Όπως διηγήθηκε μάλιστα μιλώντας προς την επιτροπή ο πατέρας του συνήθιζε να μιμείται και ο ίδιος τον αξέχαστο Θανάση Βέγγο ακόμα και την ώρα που ξυριζόταν. Έτσι ο Λευτέρης Ελευθερίου σήμερα είχε ιδιαίτερο άγχος.

Εντελώς αντίθετα συναισθήματα δηλαδή από την περασμένη Κυριακή της πρεμιέρας που με την Tragila πραγματικά έδωσε ρεσιτάλ κεφιού.

Ήταν και η μεταμόρφωση που πήρε τον περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθεί αφού τα πάντα πάνω του έπρεπε να αλλάξουν, τα πρόσθετα ήταν πολλά και το μακιγιάζ ώρες. Ακόμα και δόντια χρειάστηκε να φορέσει στα χέρια του ακούραστου Παναγιώτη Δέδε που φροντίζει για τις οδοντοστοιχίες των μεταμορφώσεων.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου παρά την ταλαιπωρία στα παρασκήνια δεν διαμαρτυρήθηκε λεπτό και δεν έκρυψε και το άγχος του λεπτό. Ήθελε όσο τίποτα να καταφέρει να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερο το ίνδαλμα του πατέρα του και η συγκίνησή του ήταν εμφανής μετά το τέλος του act.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved