Κούκλος από... κούνια! Είδαμε τον νικητή του GNTM πιτσιρίκι και... λιώσαμε!
Media

Κούκλος από... κούνια! Είδαμε τον νικητή του GNTM πιτσιρίκι και... λιώσαμε!

Τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι μοντέλων του Star “Greece’s Next Top Model”, όπου ο Ηρακλής κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στο παιχνίδι.

Ήταν επαγγελματίας μοντέλο από πριν και μετά το παιχνίδι συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία στο χώρο της μόδας και του μόντελινγκ.

Το γνωστό μοντέλο είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με την ομορφιά του και το στυλ του. Είναι πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά επικοινωνεί με τους θαυμαστές του, μοιράζοντας μαζί τους στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή και καθημερινότητα.

Πρόσφατα, ο Ηρακλής Τσουζινόφ ανάρτησε μια οικογενειακή φωτογραφία στις ιστορίες στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, απ’ όταν ήταν παιδί σε μικρή ηλικία.

Ο ίδιος στην εν λόγω φωτογραφία απεικονίζεται με κουστούμι και δίπλα του έχει δυο κοριτσάκια που ήταν παρανυφάκια. Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε από την ανάρτησή του, πρόκειται για έναν γάμο, όπου τον είχαν ντύσει κι εκείνο παράνυφο και η throwback φωτογραφία του πραγματικά τα… σπάει.

Δείτε την φωτογραφία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved