Άγριες Μέλισσες: Επιτέλους μια ευχάριστη είδηση – Τι θα συμβεί;
Media

Άγριες Μέλισσες: Επιτέλους μια ευχάριστη είδηση – Τι θα συμβεί;

Άγριες Μέλισσες: Είναι μάλλον φανερό ότι σε λίγες εβδομάδες, έως τις 15 Μαρτίου για να πούμε το γνωστό «Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη», θα δοθεί το «πράσινο φως».

Και αυτό αφορά στις «Άγριες μέλισσες», όπου είναι στο φουλ οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη συνέχιση της πιο λαμπρής καθημερινής σειράς της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Ο Αντ1, όπως αναφέρει το Secret το επιθυμεί διακαώς, περιμένοντας τους δημιουργούς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη, να δουν αν μπορούν να αλλάξουν το τέλος της ιστορίας, καθώς αυτό είχε προγραμματιστεί για τις 21 Ιουνίου, ημέρα που τελειώνει ο δεύτερος κύκλος.

Μπορεί ο Δούκας να μην πεθάνει; Ο σκηνοθέτης λέει ότι «όλοι το εύχονται αλλά δεν είναι και εύκολο».

Η Μελίνα Τσαμπάνη μας είπε πως «υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις που εξετάζονται, γι' αυτό και δεν υπάρχει απάντηση. Θα πρέπει να δούμε πώς θα πάει η ιστορία στη δικτατορία. Να είμαστε σίγουροι για το πώς θα το πάμε».

Από τη μεριά του παραγωγού, ο κ. Γιάννης Καράνιαννης βρίσκεται σε συζητήσεις με όλους τους ηθοποιούς. Όπως είπε, το ενδεχόμενο τρίτου κύκλου των «Άγριων μελισσών» δεν Βρήκε κανέναν αντίθετο.

«Όλοι είπαν το "ναι" γι' αυτήν τη σειρά, αν και ξέρουν ότι κάποιοι ρόλοι θα τελειώσουν και άλλοι θα αναδειχτούν».

Πάντως, ο ίδιος παραγωγός συζητά ήδη τα οικονομικά με την κεντρική ομάδα της σειράς, τους μεγάλους παρουσιαστές. Το μεγάλο «ναι», που κατά εκεί πάει το πράγμα, θα δοθεί μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Από τη μεριά των ηθοποιών λέγεται ότι φυσικά επιθυμούν τον τρίτο κύκλο, αρκεί να μην ξεχειλώσει η σειρά, μια και για πολλούς είχε ήδη γραφτεί το τέλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved