Βίκυ Καγιά: Το τηλεοπτικό μέλλον του GNTM και οι σχέσεις της με τους πρώην παίκτες
Media

Βίκυ Καγιά: Το τηλεοπτικό μέλλον του GNTM και οι σχέσεις της με τους πρώην παίκτες

Για το τηλεοπτικό μέλλον του Shopping Star αλλά και για το αν θα συνεχιστεί το GNTM, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Βίκυ Καγιά. 

Η παρουσιάστρια των δυο επιτυχημένων projects αναφέρθηκε επίσης και στις σχέσεις της με τους παίκτες του ριάλιτι μοντέλων αποκαλύπτοντας πως παρακολουθεί τα βήματά τους στο χώρο του μόντελινγκ.

Βίκυ, πώς περνάς αυτή την περίοδο;
«Περνάω δύσκολα, όπως όλες οι μαμάδες της υφηλίου που έχουν μικρά παιδιά στο σπίτι, με ατέλειωτες ώρες στο tablet, με τηλεκπαίδευοη, με δυο νήπια που πρέπει να απασχολούνται, που δεν μπορούν να εκτονωθούν γιατί έχουν κοπεί και οι αθλητική τους δραστηριότητες, κι έναν σκύλο που πλήττει επίσης γιατί δεν τον πολυπάμε βόλτα. Αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι και ψύχραιμοι. Σύντομα θα τελειώσει όλο αυτό που ζούμε»


Με το Shopping Star σε τι φάση είστε;
«Σε φάση γυρισμάτων, πάντα με προσοχή και διαρκή τεστ Covis.. Μαζί με τον αγαπημένο μου αρχισυντάκτη Στέλιο Σεβδαλή και όλη την ομάδα προχωράμε με κέφι και συ-ζητάμε για μικρές δημιουργικό «ενέσεις» ανανέωσης στο πρότζεκτ»


Με το GNTM τι θα γίνει; Θα συνεχιστεί του χρόνου;
«Δεν έχω καμία σχετική ενημέρωση από το κανάλι. Δεν ξέρω αν προχωράμε ή όχι ή ποια θα είναι η σύνθεση της κριτικής επιτροπής. Μπορεί και να αλλάξουν όλα»

Με τα μοντέλα του φετινού κύκλου κρατάς επαφές;
«Φυσικά. Ξέρω πως ο Ηρακλή; και η Παρασκευή τα πάνε εκπληκτικά, όπως και ο Έντουαρντ. Και ο Εμμάνουελ έχει αρχίσει και δουλεύει πολύ καλά στην Αθήνα, ενώ πριν είχε περισσότερη δουλειά στη Θεσσαλονίκη. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί πρόκειται για παιδιά που έχουν πάθος και θέλουν να προχωρήσουν στο μόντελινγκ. Μέχρι στιγμής το έχουν χειριστεί πολύ επαγγελματικά κι αυτό τους τιμάει ιδιαίτερα»

Την περσινή νικήτρια του GNTM Κάτια Ταραμπάνκο την παρακολούθησες καθόλου όσο ήταν στο Survivor; «Την είδα λίγο, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είχα καμιά αμφιβολία πως θα τα κατάφερνε περίφημα Η Κάτια είναι μαχήτρια. Ανήκει οε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων που έχουν περάσει πολλά και ξέρουν πώς να επιβιώνουν. Αν δεν υπήρχε αυτή η «επιπλοκή» με τη διατροφή της - γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να τρως τόσο λίγο- θα πήγαινε, πιστεύω, έως τον τελικό», λέει στο Ok.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved