Survivor: Έτσι κάνουν μπάνιο οι παίκτες και δεν θα σου αρέσει καθόλου
Media

Survivor: Έτσι κάνουν μπάνιο οι παίκτες και δεν θα σου αρέσει καθόλου

Survivor: Την αποκάλυψη έκανε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Βαλέρια Χοψονίδου.

Λίγο μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο η Βαλέρια Χοψονίδου μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» για όλους και για όλα.

Τι αποκάλυψε για τις ερωτικές επαφές στο Survivor και τι ήταν αυτό που τη δυσκόλεψε περισσότερο;

Η Βαλέρια μάλιστα αποκάλυψε και πώς έκαναν μπάνιο οι παίκτες και η απάντησή της δεν θα σου αρέσει καθόλου.

Μπορεί δύο παίκτες να είχαν ερωτική επαφή και να μην το αντιληφθήκατε οι υπόλοιποι;

Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να έγινε σεξ στο Survivor. Και θα σου εξηγήσω γιατί: Όταν είσαι άπλυτος, άλουστος, νηστικός, άυπνος, το τελευταίο πράγμα που σε ενδιαφέρει είναι να φλερτάρεις, πόσο μάλλον να κάνεις σεξ. Είναι τόσο ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες που από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις τον άλλον ως άντρα ή ως γυναίκα.


Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο μέσα στο παιχνίδι;
Ο ύπνος. Τα βράδια είχε τόσο πολλή υγρασία που τα ρούχα γίνονταν μούσκεμα και κολλούσαν πάνω μας. Σε αυτές τις συνθήκες, όσο εξαντλημένος κι αν είσαι, δεν μπορείς να κοιμηθείς. Ίσως αν έμενα παραπάνω να σου έλεγα κάτι άλλο. Αλλά δυστυχώς για εμένα το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο τέλειωσε σε δεκαπέντε μέρες. Είναι ένα παιχνίδι μυαλού το Survivor. Όταν είσαι μόνος σου στην παραλία, χωρίς τη συνηθισμένη σου καθημερινότητα, ανακαλύπτεις πράγματα για τον εαυτό σου που ούτε πίστευες ότι τα είχες. Επειδή στη ζωή μου εκτός παιχνιδιού είμαι ένα άτομο που θέλει όλα να είναι οργανωμένα και αγχώνομαι όταν δεν γίνονται στην ώρα τους, στο Survivor διαπίστωσα ότι έχω μεγάλη υπομονή.

Με το κομμάτι της καθαριότητας τι έκανες;
Μπάνιο κάναμε αναγκαστικά στη θάλασσα και χρησιμοποιούσαμε την άμμο για πίλινγκ στο σώμα μας. Τουαλέτα πηγαίναμε στη φύση και το μόνο που μας διέθετε η παραγωγή ήταν χαρτί υγείας. Για να κόψουμε τα νύχια μας υπήρχε μόνο ένας νυχοκόπτης και δεν επιτρεπόταν το σαπούνι. Όταν αποχώρησα και πήγα στο ξενοδοχείο, έλουσα δέκα φορές τα μαλλιά μου για να καθαρίσουν

Πόσα κιλά έχασες στο παιχνίδι;
Έχασα τριάμισι κιλά τις δύο εβδομάδες που ήμουν στο παιχνίδι και άλλο ενάμισι μετά. Άλλαξαν εντελώς οι διατροφικές μου συνήθειες ην πρώτη μέρα που βγήκα ζήτησα να φάω πατατάκια και σοκολάτα και την επόμενη δεν ήθελα να φάω τίποτα. Είχε πάθει σοκ ο οργανισμός μου», αποκαλύπτει η ίδια στο ok

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved