Elif: Η Βιλντάν συνεχίζει να δίνει στη Ματσιντέ τα δηλητηριώδη χάπια
Media

Elif: Η Βιλντάν συνεχίζει να δίνει στη Ματσιντέ τα δηλητηριώδη χάπια

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά,Elif

Η Ζουλιντέ αναζητεί την Μελέκ. Η Μελέκ έχει φύγει και ψάχνει την Ελίφ αλλά τελικά επιστρέφει στο σπίτι της Ζουλιντέ. Η Ιντζί λέει στην Τουλάι πως είδε ξανά τη Μελέκ αλλά η Τουλάι δεν την πιστεύει και επιμένει να της λέει πως η Μελέκ έχει πεθάνει. Η κατάσταση της Μελέκ προβληματίζει τη Ζουλιντέ, η οποία φοβάται μήπως η κοπέλα κάνει κακό στον Εμιρχάν.

Ο Σαφάκ νιώθει άσχημα γιατί πιστεύει πως ένας άντρας μένει μαζί με τη Ζουλιντέ. Η Ματσιντέ δεν νιώθει καλά και θέλει να δειπνήσει μόνη της στο δωμάτιο της. Η Βιλντάν λέει πως συνεχίζει να δίνει στη Ματσιντέ τα δηλητηριώδη χάπια.

Η Μελέκ σκέφτεται τη συνάντησή της με την Ιντζί και η Ζουλιντέ καταλαβαίνει πως κάτι την απασχολεί. Όταν τη ρωτάει όμως η Μελέκ δεν της απαντάει. Η Χουμεϊρά θέλει να επισκεφθεί τη Ράνα στο σπίτι της μαζί με τον Ταρίκ.

Του λέει πως η Ράνα έχει αγαπημένο και θα μπορούσαν να κάνουν και εκείνοι παρέα. Ο Ταρίκ νιώθει εξαιρετικά άβολα με τη συζήτηση και την ιδέα της γυναίκας του. Της λέει πως η Ράνα δουλεύει για εκείνον και δεν θέλει να έχουν μεγάλη οικειότητα.

Ο Σαφάκ επιστρέφει αργά στο σπίτι του και δεν έχει διάθεση για τίποτα. Η Λεμάν δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο γιος της είναι λυπημένος αλλά φοβάται πως ίσως η Ζουλιντέ να είναι ο λόγος....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved