Έλα στη θέση μου: Αγωνία για την Φαίη και το μωρό - Μεταφέρεται στο νοσοκομείο
Media

Έλα στη θέση μου: Αγωνία για την Φαίη και το μωρό - Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Έλα στη θέση μου: Η Φαίη, μετά τον χωρισμό της από τον Βλάση, έχει καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες για να γίνει καλύτερος άνθρωπος και να μην πληγώνει πια τα πρόσωπα που αγαπά.

Άλλοτε τα καταφέρνει κι άλλοτε όχι. Σε κάθε περίπτωση, όμως, αναγνωρίζει τα λάθη της και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να επανορθώσει. Όλα, εκτός από το τελευταίο. Δηλαδή τον ερωτά της για τον Μάρκο, που την οδήγησε να περάσουν μια νύχτα πάθους οι δυο τους με απο­τέλεσμα να μείνει έγκυος στο παιδί του και να πληγωθεί η Ρενάτα.

Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Φαίη έρχεται αντιμέτωπη και με τον Βλάση, ο οποίος προσπαθεί να την παρασύρει να πάνε μαζί στην τράπεζα που κρύβει τα λεφτά του. Εκείνη καταλαβαίνει αμέ­σως τι συμβαίνει και, αγχωμένη, ενημερώνει σχετικά έναν δικό της άνθρωπο, προκειμένου να εξαφανίσει τα χρήματα από εκεί. Στόχος της είναι να τον τρελά­νει και να τον κατηγορήσει ότι άδικα την υποψιάζεται και την αμφισβητεί.

Όπως και γίνεται. Αργότερα, όμως, ο Βλάσης επανέρχεται. Αυτή τη φορά, όχι για την υπόθεση με τα κλεμμένα λεφτά του, αλλά για να της μιλήσει για τη νέα επιχει­ρηματική ιδέα που έχει, θέλοντας να κάνει υπερήφανη την κόρη του. Αποκαλύ­πτει στην πρώην σύζυγο του και μητέρα της κόρης του ότι οραματίζεται να φτιά­ξει ένα σουβλατζίδικο και στη συνέχεια να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα. Αυτή η ιδέα όμως, προκαλεί τις αντιδράσεις της Φαίης.

Για ακόμη μία φορά διαφω­νούν και οι δυο τους έχουν μία διένεξη σχετικά με όσα τους ενώνουν και τους χωρίζουν. Η ένταση είναι μεγάλη με αποτέλεσμα η Φαίη να έχει κάποιους έντο­νους πόνους στην κοιλιά. Ο Βλάσης αρχίζει να ανησυχεί και τη ρωτάει αν είναι καλά. Αν και εκείνη τον καθησυχάζει ότι οι πόνοι υποχω­ρούν σιγά σιγά, λίγα λεπτά μετά γίνονται ακόμη πιο έντονοι και η Φαίη διπλώνεται στα δύο. Ο Βλάσης πανικοβάλλεται και, χωρίς να χάνει χρόνο, τηλεφωνεί στον Μάρκο για να τον ενημερώσει σχετικά. Τότε τον προτρέπει, ως πατέ­ρα του παιδιού που περιμένει η γυναίκα, να φερθεί για μία φορά σαν σωστός άντρας και να σπεύσει στο μέ­ρος που βρίσκονται για να μεταφέρει τη Φαίη στο πλη­σιέστερο νοσοκομείο.

Ο Μάρκος, παρά τις ενστάσεις που είχε και συνεχίζει να έχει για τον τρόπο που η Φαίη χειρίζεται τη σχέση τους και την εγκυμοσύνη της, βρίσκε­ται στο πλευρό της και τη μεταφέρει στο νοσοκομεία για να την εξετάσει ο γιατρός της. Η Φαίη, όμως, αγωνιά όχι για τη δι­κή της υγεία, αλλά για του μωρού, και εύχεται να μην έπαθε κάτι κακό. Έπειτα από μία σειρά εξετάσεων στις όποιες υποβάλλεται, και έπειτα από αρκετή ώρα, οι γιατροί διαπιστώνουν ότι, τελικό, η εγκυμοσύνη της κυλάει ομα­λά. Ωστόσο, την παροτρύνουν να αποφεύγει εντάσεις και άγχος, καθώς όλα αυ­τά την οδήγησαν στο νοσοκομείο.Ύστερα από λίγο, το μοντέλο παίρνει εξιτήριο και μαζί με τον Μάρκο επιστρέφουν στο σπίτι της. Όμως εκείνη τον διώχνει, κα­θώς είναι απογοητευμένη με τη στάση του στο θέμα του παιδιού, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved