Άγριες Μέλισσες: Εκτός ελέγχου η Δρόσω! Η απόφαση που φέρνει αναστάτωση
Media

Άγριες Μέλισσες: Εκτός ελέγχου η Δρόσω! Η απόφαση που φέρνει αναστάτωση

Άγριες Μέλισσες: Από τη στιγμή που η Δράσω επέστρεψε στο Διαφάνι, η Ασημίνα ήταν σίγουρη πως η αδελφή της θα διεκδικήσει το παιδί. Και οι φόβοι της επιβεβαιώνονται με τον χειρότερο τρόπο στα επόμενα επεισόδια.

Η Δρόσω, όπως θα παρακολουθήσουμε, όχι μόνο στέλνει εξώδικο στον Νικηφόρο και στην αδελφή της, αλλά ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και κάνει τη μία επιπόλαιη κίνηση μετά την άλλη, καθώς νιώθει απεγνωσμένη, αλλά και μετανιωμένη για την απόφαση της να δώσει το παιδί της.

Ο Νικηφόρος αποφασίζει πως η καλύτερη λύση είναι να φύγουν με την Ασημίνα και το παιδί στο Παρίσι, καθώς πια δεν υπάρχει ηρεμία στην οικογένεια τους και κάθε μέρα που περνάει διαλύονται. Ωστόσο, αυτή η κίνηση εξοργίζει ακόμη περισσότερο τη Δράσω, η οποία έχοντας πάντα συμπαραστάτη τον Κωνσταντή κάνει πράξη τις απειλές της και αποφασίζει να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας και του Νικηφόρου τη στιγμή που εκείνοι μαζί με το παιδί προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή στο Παρίσι.

Βέβαια, ο Σέργιος δεν μοιάζει έτοιμος να μείνει μόνιμα σε μια ξένη χώρα μακριά απ' τους δικούς του. Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να σύρει στα δικαστήρια την αδελφή της και να διεκδικήσει τον γιο της και η είδηση αυτή φτάνει σύντομα στο Παρίσι. Η Ασημίνα μαθαίνει πως η Δρόσω προχωράει δικαστικά, αλλά επιμένει στην απόφαση της. Οι δύο αδελφές είναι έτοιμες να δώσουν η καθεμία τη μάχη της για το παιδί. Η Ελένη, στη μέση, προσπαθεί μάταια να τις συνεφέρει.

Εν τω μεταξύ, η Ουρανία μαθαίνει πως ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και νιώθει ενοχές που δεν βοήθησε την Ασημίνα όταν το χρειαζόταν και την έκρινε. Τις επόμενες μέρες, η Δρόσω είναι αποφασισμένη να διχάσει όλους τους αγαπημένους τους ανθρώπους και ο Φανούρης με τη Ρίζω βρίσκονται αντιμέτωποι με την κοπέλα, η οποία σκοπεύει να τους ρίξει στη μάχη για την αναγνώριση της ως βιολογική μητέρα του παιδιού. Εκείνοι, όμως, είναι διστακτικοί. Ξέρουν πως αν δεχτούν να τη βοηθήσουν είναι σαν να στέκονται απέναντι από την Ασημίνα, και αυτό τους πληγώνει.

Παράλληλα, η τελευταία και ο Νικηφόρος συνεχίζουν την προσπάθεια μιας ανέμελης ζωής στο Παρίσι, μέχρι που βρίσκονται αντιμέτωποι με μία δυσάρεστη είδηση. Η Δρόσω, συνεχίζοντας την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά της, ρίχνει μία «βόμβα» στο χωριό. Αποκαλύπτει σε όλους την αλήθεια για τον Σέργιο σε μία προσπάθεια να αποκτήσει συμμάχους

Όλοι είναι σοκαρισμένοι μετά την αποκάλυψη της Δρόσως, αλλά κανείς δεν ξέρει αν πρέπει να ταχθεί με κάποια πλευρά. Από την άλλη, η Ζορζέτ προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο να βρουν μία συμβιβαστική λύση με τη Δρόσω, ενώ την ίδια στιγμή στο Διαφάνι προσπαθούν να πείσουν τη Δρόσω να μην τραβήξει το σκοινί. Καμία, όμως, απ' τις δύο πλευρές δεν φαίνεται να υποχωρεί και ο Κωνσταντής προτείνει στη Δρόσω μία παράτολμη λύση. Ο πόλεμος ανάμεσα στα αδέλφια είναι ορατός και κανείς δεν κάνει πίσω μέχρι να κερδίσει

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved