Battle of the Couples: Αυτό είναι το ζευγάρι που κέρδισε τα 2000 ευρώ στη δοκιμασία
Media

Battle of the Couples: Αυτό είναι το ζευγάρι που κέρδισε τα 2000 ευρώ στη δοκιμασία

Battle of the Couples: Όχι μόνο πήραν πίσω τα χρήματα που είχαν χάσει, αλλά ο λογαριασμός τους ξεπέρασε τα 100.000 ευρώ.

Τα ζευγάρια δείχνουν να μπήκαν με φόρα στο παιχνίδι και η αλήθεια είναι ότι θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να φτάσουν στο φινάλε, με όσα περισσότερα χρήματα μπορούν.

Στο Battle of the Couples τα δώδεκα ζευγάρια έχουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς από 100.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά αυξάνονται η μειώνονται ανάλογα τις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα και τις δοκιμασίες.

Μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό, το οποίο και θα εισπράξει αμέσως μετά τον μεγάλο τελικό.

Στο νέο επεισόδιο του Battle of the Couples η Σάσα Σταμάτη συνάντησε τα ζευγάρι εκτός βίλας, ενημερώνοντας για τη δοκιμασία που θα έφερνε +2.000 σε ένα μόνο ζευγάρι.

Και ενώ η Σάσα Σταμάτη προετοίμαζε τα ζευγάρια για το αγώνισμα εκτός σπιτιού, η Μαριάννα ανακοίνωσε την απόφασή της να απέχει από το συγκεκριμένο αγώνισμα μιας και λίγους μήνες πριν, είχε έναν τραυματισμό στο πόδι της, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να το διακινδυνεύσει. Εκτός της δοκιμασίας, βρέθηκε και ο σύντροφός της Άγγελος.

Ποιο ζευγάρι τελικά κατάφερε να κερδίσει; Η απάντηση στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved