Battle of the Couples: Απίστευτη εξέλιξη - Έχασαν τα 6000 ευρώ και τσακώθηκαν μπροστά σε όλους
Media

Battle of the Couples: Απίστευτη εξέλιξη - Έχασαν τα 6000 ευρώ και τσακώθηκαν μπροστά σε όλους

Battle of the Couples: Είδαν τον τραπεζικό τους λογαριασμό να μειώνεται και έγινε χαμός στην αρένα

Μπορεί να μετρούν λίγες μόνο ημέρες στην βίλα του Battle of the Couples, ωστόσο και τα δώδεκα ζευγάρια, βρίσκονται στο παιχνίδι για έναν κοινό στόχο.

Οι συμμετέχοντες του ριάλιτι περνούν από μια σειρά δοκιμασιών και αγωνισμάτων, προκειμένου να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν, μέχρι να φτάσουν στο φινάλε του παιχνιδιού και να τα εισπράξουν. Όλα τα ζευγάρια ξεκίνησαν, έχοντας λάβει στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, από 100.000 ευρώ.

Στο νέο επεισόδιο του Battle of the Couples τα ζευγάρια συμμετείχαν στην πρώτη δοκιμασία με την επίβλεψη της Σάσας Σταμάτη, με τον Ριχάρδο και την Άντζελα να αυξάνουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό κατά 2.000 ευρώ.

Το μεγάλο σοκ για τους παίκτες ήρθε αργότερα και στη δεύτερη δοκιμασία υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Βασιλάκου. Τα ζευγάρια συνάντησαν στην αρένα τον παρουσιαστή. Εκεί, ο Παναγιώτης ανακοίνωσε πως θα έπρεπε αρχικά να χωριστούς σε δύο ομάδες, η κερδισμένη ομάδα δεν θα είχε να φοβηθεί τίποτα, ενώ η ηττημένη ομάδα θα περνούσε σε νέα διαδικασία από την οποία ένα ζευγάρι θα έχανε έως και 6000 ευρώ.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved