Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης!
Media

Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης!

Survivor: Για ακόμα ένα επεισόδιο, οι πρωταγωνιστές του reality επιβίωσης κατάφεραν να κρατήσουν στο... κόκκινο την αδρεναλίνη μας. 

Καβγάδες, εντάσεις, θυμός, κλάματα, τραυματισμοί, αποχωρήσεις, βαριές κουβέντες αλλά και μαχητικότητα, αγωνιστικότητα και ανταγωνισμός, ήταν όλα όσα επικράτησαν στο αποψινό επεισόδιο που παρακολουθήσαμε.

Ο Τριαντάφυλλος ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στην κλινική, τελικά είναι μία χαρά μετά από εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη και πλέον επέστρεψε στο παιχνίδι, φορώντας για λίγο καιρό κολάρο.

Η Κόκκινη ομάδα όμως είχε μία μεγάλη απώλεια, αυτή της Σοφίας Μαργαρίτη αφού λόγω του γύψου στο πόδι της, αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η Μπλε ομάδα ήταν εκείνη που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας με τους παίκτες να συγκινούνται που άκουγαν ηχητικά μηνύματα από τους δικούς τους ανθρώπους.

Ποιος όμως από τους τρεις υποψήφιους αποχώρησε από το παιχνίδι;

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον παίκτη, ανάμεσα στον Πάνο Καλλίδη, τον Chris Σταμούλη και τον Αλέξη Παππά που τελικά αποχώρησε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved