Υπόθεση Λιγνάδη: Σοκάρει η νέα καταγγελία - Ανατριχιαστικές οι περιγραφές του μηνυτή
Media

Υπόθεση Λιγνάδη: Σοκάρει η νέα καταγγελία - Ανατριχιαστικές οι περιγραφές του μηνυτή

Υπόθεση Λιγνάδη: Αντιμέτωπος με τις καταγγελίες και νέου μηνυτή βρίσκεται ο Δημήτρης Λιγνάδης, που υποστηρίζει ότι ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης τον βίασε πριν από τρία χρόνια.

Ο Αλέξης Κούγιας άφησε αιχμές για κατασκευασμένη καταγγελία. Aίσθηση όμως προκάλεσε και στη Βουλή η δήλωση του βουλευτή και ηθοποιού Κλέωνα Γρηγοριάδη, που ομολόγησε πως υπήρξε αυτήκοος μάρτυρας των ανατριχιαστικών φαντασιώσεων του Δημήτρη Λιγνάδη.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με τη Ράνια Τζίμα, το βράδυ της Πέμπτης (4/3), ο Δημήτρης Λιγνάδης πρωταγωνίστησε για άλλη μια φορά καθώς, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του και 3η μήνυση για βιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος μηνυτής είναι Έλληνας, ενήλικος την εποχή που ισχυρίζεται ότι έγινε ο βιασμός και υποστηρίζει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης τον βίασε μέσα στο σπίτι του το 2018.
Οι περιγραφές του μηνυτή είναι ανατριχιαστικές.


Όπως υποστηρίζει ο μηνυτής, γνωρίστηκε με τον σκηνοθέτη σε πλατεία κοντά στο σπίτι του στο Μεταξουργείο, τον κάλεσε να μπει στο σπίτι του, όπου και πήγε, αλλά την πρώτη φορά δεν έγινε τίποτα. Τον κάλεσε πάλι λίγες μέρες αργότερα. Τότε, σύμφωνα πάντα με την μήνυση, ο Δημήτρης Λιγνάδης του προσέφερε ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ. Ο μηνυτής έχασε τις αισθήσεις του και, όταν συνήλθε, αντιλήφθηκε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Μάλιστα, όπως παρουσιάστηκε στα MEGA Γεγονότα, ο Δημήτρης Λιγνάδης απείλησε τον μηνυτή να μην πει τίποτα σε κανέναν για το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του MEGA:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved